2777
2789
عنوان

کادوی عروسی چی میدید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 51 پست
عزیزم شما با کادویی ک میدین ارزش خودتون و بالا میبرین  به نظر من ی کادوی خوب بدین حداقل هزینه ...

خواهراشون قراره نفری پنج بدن

همسرم میگه من دو تومن بیشتر نمیدم

من به همسرم میگم حداقل باید اندازه ی خواهراش بده ولی خودش مخالفه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ناراحت نیستم خواهراشون قراره نفری پنج بذارن طلا بگیرن، میگن پسرا نفری هفت و نیم بذارن همسرم میگ ...

این مشارکت تنها به نفع عروس خانم هست ک طلای با ارج و قربی که نخواد تعویض کنه گیرش میاد 

وگرنه شراکت در خرید کادو جلوه قشنگی ندارع و بی احترامی به حریم همدیگه هست 

هرکس به اندازه که دوست داره هزینه می‌کنه 

البته که دو تومن خیلی کمه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
باید یه چیزی بدی که آبرومند باشه چون مجرد که کادو جدا نمیده الان عروسی مام خواهرای همسرم کادوی مست ...

خب پدر و مادر همسر من فوت شدن و با وجود داشتن درآمد خرج زندگی ایشون رو همسر من میدادن، برای بقیه کادو بردن، مثلا واسه دختر خواهرشوهرم هر جا میرفتن سوغاتی میخریدن

من فک کردم غریبس .. خواهر همسرته حتما ۵ ب بالا بده

منم نظرم اینه حداقل اندازه ی خواهراشون بدیم، همسرم مخالفه، میگه واسه بچه ی من یه ده تومنی دستش نگرفت بیاد

عزیزم من خواهر شوهرم نامزد بود. رفتم خونه خودم هم باز چیزی برام نیاورد باید به این چیزا زیاد حساس نب ...

بیشتر همسرم دلخوره

من برام مهم نیست این مسائل، زندگی رو سخت نمیگیرم

خب میگی ک مجرد بوده😐لزوما همه مجردا کادو نمیدن ما کادو عروسی معمولا سکه یا طلا میدیم

خواهرای همسرمم میگن طلا بگیریم

پدر و مادر همسر من فوت شدن، خواهرشون درآمد داره و خرج زندگیشون رو همسر من میداد، ایشونم هر جا میرفت واسه خواهرزاده هاش سوغاتی و کادو میگرفت، یعنی مثلا با ما میومد سفر واسه اونا سوغاتی میخرید

همسرم خیلی دلخوره بابت این فرق گذاشتنا

خواهرای همسرمم میگن طلا بگیریم پدر و مادر همسر من فوت شدن، خواهرشون درآمد داره و خرج زندگیشون رو هم ...

عزیزم سعی کن به این افراد اهمیت ندی

چون تنها کسی که اذیت میشه خودتی اون حتی یک درصد هم شاید فکر نکنه حس شما چیه

سعی کن بی تفاوت از کنار اینطور آدما رد شی

به همسرتم حس خوب بده بیخود فکرتون درگیر همچین مسائل بی اهمیتی نشه

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂
مجرد وفتی باباش پول میده چرا باید باز بیاره پول بده شما به کادو باباش نگاه کن اندازه اون بده 

عزیزم پدر و مادرشون فوت کردن و خرج زندگیشون رو همسرم میدادن

ناراحتی همسرم بابت اینه که ایشون واسه همه ی تولدهای خواهرزاده هاش با اینکه جشنم نبوده کادو میداده

دقیقا از چشم من میبینن واسه همین ناراحتم

هر کس هر چی گفت بگو با برادرتان هماهنگ کنید هر چی اون گفت . اگر بخوای اصرار کنی شوهرت ناراحت میشه بهتره بهش بگی هر چقدر خودت صلاح می دونی کادو بده . شما با بقیه که زندگی نمی کنی که حرص اونا را بخوری اما باید هوای شوهرت را داشته باشی مطمئن باش خیلی از دست خواهرش ناراحت شده و به غرورش برخورده که این طور رفتار می کنه . کادو بردن هم یک مسئله شخصی هست بقیه حق ندارند در مورد مبلغ کادو برای بقیه تصمیم بگیرند .

کادو ازدواج فرق میکنه شما به نظرم کادو بچه رو توقع بیجا داشتید چون ایشون مجرد بوده به هر حال خانواده ... : /discussion/topic/12010741/%da%a9%d8%a7%d8%af%d9%88%db%8c-%d8%b9%d8%b1%d9%88%d8%b3%db%8c-%da%86%db%8c-%d9%85%db%8c%d8%af%db%8c%d8%af?postId=309746569

عزیزم ایشون پدر و مادرشون فوت شدن و مستقل زندگی میکردن و هزینه ی زندگیشونم با همسر من بوده

همسرم بخاطر این ناراحته که ایشون واسه تولد همه ی خواهرزاده هاشون کادو میگرفتن و هر جا میرفتیم براشون سوغاتی میاوردن