مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عنوان حالتون وبا 63 بازدید | 4 پست حالتون و با یک تیکه از آهنگ یا شعری که بلدین بگیدبر خودمآخه این زخم کاری چرا آروم نداری چرا می سوزی و می سازی و میگی دردی نداری بگو آخه بگو آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست 1402/06/20 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 مشگل تاپیک های من کجاست واقعا☹این جور که بوش میاد باید از نی نی سایت هم خداحافظی کنم😪اینجا هم غریبم😔 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مامان3تاپسرو1دخترناز عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2214 تو خاطرت عزیزه برای من همیشهوقتی که هستی تازه این خونه خونه میشه خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 تو خاطرت عزیزه برای من همیشه وقتی که هستی تازه این خونه خونه میشه اخی چقدر زیباحستون پایدار آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مامان3تاپسرو1دخترناز عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2214 اخی چقدر زیبا حستون پایدار ممنونم گلم 🥰 خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤