2777
2789

وقتی میخوام برم بیرون معمولا چهل دقیقه قبل از راه افتادن از خونه اماده میشم(مسواک میزنم نخ دندون میکشم چون دندونام ارتوهست/کرم میزنم/رژ لب میزنم/ موهامو شونه میکنم یه مدلی میدم/لباس میپوشم(معمولا تو سبک شلوار گشاد با یه مانتو کوتاه))

فقط میشه چندتامدل مو اسون بهم پیشنهاد بدین ❤ ۱۶ سالم هست

سلام کرم نزن کرم معمولا رو پوست می ماسه و اصلا جلوه خوبی نداره رژ لب کم رنگ بزن کاری خوبی می کنی که مسواک می زنی باریکلا ولی مهم ترین چیز تمیز بودنه ظاهره مراقب باش لباسات بوی عرق ندن لباس ها تو بشور مدام و از دئودرانت استفاده کن

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کرم نزن کرم معمولا رو پوست می ماسه و اصلا جلوه خوبی نداره رژ لب کم رنگ بزن کاری خوبی می کنی که ...

رفتم پیش دکتر پوست بهم یه کرم ضدافتاب رنگی داده که جوش های صورتم دیده نشه زیادم جوش ندارم اگه نزنم دکتر گفت پوستم خراب میشه❤💕

رفتم پیش دکتر پوست بهم یه کرم ضدافتاب رنگی داده که جوش های صورتم دیده نشه زیادم جوش ندارم اگه نزنم د ...

ضدآفتاب بی رنگ بزن برای تیرگی زیر چشم وروی جوشاتم کانسیلر بزن کرم پودر وضدآفتاب رنگی لک میارن

رفتم پیش دکتر پوست بهم یه کرم ضدافتاب رنگی داده که جوش های صورتم دیده نشه زیادم جوش ندارم اگه نزنم د ...

نمی گم ضد افتاب نزن که میگم کرم پودر نزن

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .