2777
2789

سلامی  دوباره

امروز روز دهم سیکلمه.فرداروز ۱۱ وقت سونو دارم چون لتروزول خوردم فرداشب باید امپول اچ سی جی بزنم.واسه بارداری پسر ی رژیم دستوپاشکسته ای هم رعایت کردم تاحدودی.حالا نمیدونم از امشب اقدامو شروع کنم تا فرداشب ک امپول میزنم و پس فرداش که باهم بشه ۳شب اقدام یانه؟؟

یجامیگن نه اسپرم ضعیف میشه بذارهمون روز ک تخمک ازادمیشه 

یجامیگن اقدام کن تااسپرم تازه تو رحم باشه

چیکارکنم من؟اقدام اولو امشب داشته باشم واسه پسر یا بذار از فرداشب؟؟؟

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

من دوماه لتروزول خوردم ...ماه دوم بدون آمپول باردار شدم...تنبلی تخمدان شدید داشتم...بچه هام هم دوقلو هستن ...من از ۱۲تا ۱۶پریودی هر شب نزدیکی داشتم ...سونو هم نرفتم... انشاالله نتیجه بگیری گلم❤️...اگه از تعیین جنسیت سر درمیاری به تاپیک آخرم بی زحمت سر بزن ممنون

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوماه لتروزول خوردم ...ماه دوم بدون آمپول باردار شدم...تنبلی تخمدان شدید داشتم...بچه هام هم دوقلو ...

یعنی ۶۰ روز کامل لتروزول خوردی؟ و سونو نرفتی ک بدونی اندازه فولیکولات چنده؟

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 
یعنی ۶۰ روز کامل لتروزول خوردی؟ و سونو نرفتی ک بدونی اندازه فولیکولات چنده؟

نه ...از روز پنجم پریودیم تا روز نهم میخوردم ...ماه اول یه دونه بود هر شب...ماه دوم دوتا شد ...صبح هم متفورمین ...اینو بگم خیلی هم رقصیدم هاااا ...رقص خیلی جوابه ...قرار بود ماه سوم برم سونو و آمپول بزنم که به ماه سوم نکشید

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

مامانگولی اونوقت تا تخمک ازاد بشه اسپرمی ک حاوی ایگرگه نمیمیره تااونموقع؟؟

کلی منتظراین روز بودم الان سردرگمم نمیدونم چیکارکنم😑😑

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...