2777
2789
عنوان

سوتین چسبی خرگوشی استفاده کردین

786 بازدید | 11 پست

کسی ازین سوتین چسبی ها استفاده کرده ژله ای منظورم نیستا اینا نازکن و سینه رو میکشه بالا من تو تبلیغات دیدم واقعا بدرد میخوره سینه رو بالا میبره؟

من چون لباسم تنگه و پشت باز نمیخوام سوتین حجم دار بزنم 

نمیدونم چی هستن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نمیدونین چرا تو همه تاپیکا اینمدلی کامنت میذارین! 

ک بفهمیم چیه

مشکلی دارع؟

قبضش میاد در خونه شما؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
فک کنم خیلی بیکاری چون یا میخوای خودنمایی کنی

جهان آینه ست

در اصل تو بیکاری ک میشینی به بقیه گیر میدی 

جهان آینه ست در اصل تو بیکاری ک میشینی به بقیه گیر میدی 

حالا با این جمله ها خودتو قانع کن

ینی میشینی هرکی تاپیک زد زود نفر اول کامنت بذاری😑😂

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
حالا با این جمله ها خودتو قانع کن ینی میشینی هرکی تاپیک زد زود نفر اول کامنت بذاری😑😂

بهتر توام فشار میخوری🤣

تو 1سال 34هزارو 440 تا پیام😑یکم نفس بکش

تازه ۳ ماهه نیستم و گرنه صدهزارتا بودن