2777
2789
عنوان

خانما طبق چه تاریخی زایمان کردین؟

7109 بازدید | 65 پست

سلام خانما من ۳۶ هفته و ۵ روزم بعد تاریخ زایمان طبق سنو انتی ۱۵ مهر ..تاریخ پریودم ۷ مهر..تاریخ سنو آنومالی ۲۵ مهر .

بعد دکترم بخاطر دیابت بارداریم ۳۰ شهریور تاریخ زایمان داده که طبق تاریخ پریود ۳۸ هفته و ۱ روزم میشه در ضمن هفته ۳۴ سنو دادم وزن بچم کم بود تقریبا دو کیلو بود الان خیلی استرس دارم بچه تا ۱۰ روز دیگ رشد میکنه یا نه ☹

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
طبق تاریخ ان تی چون از همه دقیقتره

بعد من ۱۵ روز زودتر زایمان کنم اشکالی داره؟؟

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد من ۱۵ روز زودتر زایمان کنم اشکالی داره؟؟

نه تو ان تی تاریخ زایمان طبیعی میزنن سزارین معمولا دو هفته زودتره 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
نه تو ان تی تاریخ زایمان طبیعی میزنن سزارین معمولا دو هفته زودتره 

خب من طبیعی هستم ولی بخاطر دیابت دکتر گفت زودتر زایمان کنی وزن بچمم کمه خیلی نگرانم

خب من طبیعی هستم ولی بخاطر دیابت دکتر گفت زودتر زایمان کنی وزن بچمم کمه خیلی نگرانم

اهاااا برای طبیعی نوبت زده ؟ مگه نباید دردت بگیره بعد بری ؟

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

سعی کن تو این هفته خیلی اجیل  دلستر بستنی و کبا بخوری وزن بگیره

اهاااا برای طبیعی نوبت زده ؟ مگه نباید دردت بگیره بعد بری ؟

اره برای طبیعی با آمپول فشار زایمان میکنم

سعی کن تو این هفته خیلی اجیل  دلستر بستنی و کبا بخوری وزن بگیره

قند دارم بدبختی

قند دارم بدبختی

خب از هفته سیو چهار تا الان هر هفته دویست گرم اضاف کرده هشتصد گرم اضافه میشه تا اخر بارداری که خوبه میشه نزدیک به سه کیلو

خب از هفته سیو چهار تا الان هر هفته دویست گرم اضاف کرده هشتصد گرم اضافه میشه تا اخر بارداری که خوبه ...

انشاالله که بشه عزیزم😘

اگه پریودهات نامنظم باشه تاریخ پریودی اصلا مهم نیست من تازه پریودیم با جنین ۲ هفته اختلاف داشت که م ...

ن عزیزم منظم بود نهایت یکی دو روز عقب جلو میشد