2777
2789

بابا من صد دفه (تله پاتی) انجام دادم همه روش هم‌درست رفتم جلو و طرف قیافشو اینارو تو ذهنم حس کردم …ولی نشد ک نشد خیلی تلاش کردم نمیدونم کجای کار میلنگه🤦🏻‍♀️😐💔

اگ کسی بلده و نتیجه گرفته بگه ممنون میشم…

اعصـــاب یـه آبــــانی   مثـل  مین  مـیمونــه..!   ســـعی نـکــن روش راه بـــری:) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رها کن همه چیو اینطوری بد تر دور میشید از هم...

خیلی دوست داشتم یبارم ک شده تله پاتیم خوب از اب دربیاد..ب روش حیدرزاده هم پیش رفتم ولی بازم نشد هیچی🤦🏻‍♀️💔 

اعصـــاب یـه آبــــانی   مثـل  مین  مـیمونــه..!   ســـعی نـکــن روش راه بـــری:) 
خیلی دوست داشتم یبارم ک شده تله پاتیم خوب از اب دربیاد..ب روش حیدرزاده هم پیش رفتم ولی بازم نشد ...

به خدا همه اینا دروغه باور نکن....

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤

اگه با عصبانیت رفت مطمئن باش یه روزی بر میگرده البته چه فایده کسی ک رفته بازم میره اما اگه با خوشحالی رفت مطمئن دیگه بر نمیگرده...

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
اگه با عصبانیت رفت مطمئن باش یه روزی بر میگرده البته چه فایده کسی ک رفته بازم میره اما اگه با خوشحال ...

هعی💔