2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه؟

141 بازدید | 13 پست

سلام من چند سالیه که ازدواج کردم بچه ندارم 

شوهرم خیلی گیر میده به همه چی کافیه یه بار فذا بد شه سر سفره جلو همه میگه این غذا چی نداره البته من دستپختمم بخاطر اخلاقش خیلی خوب کردم و گاهی اعتراف میکنه دستپختم از همه بهتره 

اما تفاوت شخصیتی کع داریم و اتفاقات و بد اخلاقی هاش سر چیزای کوچیک منو از عشق به کراهت رسونده دیگه نمیتونم باهاش رابطه داشته باشم هر رابطه مث تجاوزه برام من بشدت روحیه احساسی دارم اما اون انقد درونگرا و اهل بروز ندادن احساساته 

احساس میکنم دارم مچاله میشم مشاوره هم دیگه نمیاد 

اما دلم میسوزه براش طلاق بگیرم ازش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم این بود ب اضافه خسیس بودن و الان با گزشت سال ها افتضاح شده شبی نیس جنگ نباسه

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ماخانوماهمه کمبودمحبت داریم دوست داریم عشقشون روازحرفاشون بشنویم مرداام بروزنمیدن اتفاقامردایی که بروزنمیدن عاشق ترن البته این نظرمنه چون عقیده دارن بایدتورفتارش وعمل ببینی عشق روهمسرمنم همچین عقیده ای داره کسی ونمیشه شبیه کسی کردهرکی یجورمحبت بروز میده مرده زبون بازی باشه ازیه طرف خیانت کنه خوبه شایدبگی نه خب هم همش حرفای عاشقونه بزنه هم خیانت نکنه مردایی که زیادمحبت میکنن یه چیزیومخفی میکنن یه جای کارشون میلنگه بایدتوعمل طرف ببینی شوهرم اسم منوتوگوشیش سیوکرده مهنازگفتم چراعشقم وفلان سیونکردی میگفت رفیقم

هیچ ادمی کامل نیست به نظرم هر ادمی چه‌مرد چه زن عیب و ایراداتی داره و هیچکی کاملا معیارهای طرف مقابلشو نداره

از همه مهمتر تو زندگی مشترک روزهای سختی و خوشی هردو هست

حالا خودت باید ببینی که خوبی هایی هم داره؟ یا نه کلا هرروز زندگیت عذابه باهاش 

برای مشاوره خودت اول شروع کن برو کم کم شاید بتونی اونم ببری 

تلاشتو بکن اگر نتیجه نداد به طلاق فکر کن 

خسیس هم هست

کلا خسیس ها همه بداخلاقن چون خساست یه صفت تک بعدی نیست یک سری خصوصیات منفی دنباله داره که زمینه ژنتیکی ومحیطی قوی داره و هرگز هم عوض نمیشن به مرور زمان بدتر و بدتر میشن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
هیچ ادمی کامل نیست به نظرم هر ادمی چه‌مرد چه زن عیب و ایراداتی داره و هیچکی کاملا معیارهای طرف مقابل ...

من کنارش ارامش ندارم 

داشایم میرفتیم مشاوره ول کرد 

من گفته بودم اگ میخای زندگی کنم بریم مشاوره اومدو ۱۰ جلسه بیشتر ادامه نداد

من کنارش ارامش ندارم  داشایم میرفتیم مشاوره ول کرد  من گفته بودم اگ میخای زندگی کنم بریم ...

اگه واقعا تلاشتو کردی و فکراتم کردی

به بعد طلاق و شرایط بعدش فکر کردی

و به نظرت بعد طلاق خوشحال تری ، کاری که فکر میکنی درسته رو انجام بده پس 

اینکه کلا ارامش نداری و تلاشیم نمیکنه پس حق با شماست 

اگه واقعا تلاشتو کردی و فکراتم کردی به بعد طلاق و شرایط بعدش فکر کردی و به نظرت بعد طلاق خوشحال تر ...

اون چیزی که منو بیشتر از خلا عاطفی و تنهایی که الان دارم عذاب میده اینه که از رابطه باهاش تنفر دارم هر بار میاد سمتم برای رابطه انگار بهم تجاوز میشه و من های های گریه میکنم