2777
2789
دیشب های‌لایت های یه بلاگر طنز رو میدیدم، مال دو سال پیش بود فک کنم، داشت میگفت مرغ کیلویی 35 تومن ک ...

۳۵ که خوبه من رفته بودم مرغ بخرم

شوهرم رفته بود بده خورد کنه من جلو در بودم

پیرمرده گفت مرغ چنده گفتم ۱۳

انقد وایساد فحش داد که مگه مرغ چی داره

فک کنم الان دیگه سکته زده باشه از مرغ ۱۰۰تومنی🤣🤣🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
۳۵ که خوبه من رفته بودم مرغ بخرم شوهرم رفته بود بده خورد کنه من جلو در بودم پیرمرده گفت مرغ چنده گ ...

یه موقعی اندازه دو وعده مرغ برا دو نفر میخریدم 12تومن تازه درحد ترکیدن میخوریم اما الان...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۵ که خوبه من رفته بودم مرغ بخرم شوهرم رفته بود بده خورد کنه من جلو در بودم پیرمرده گفت مرغ چنده گ ...

بنده خدا😐😂😭💔😤

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

شوهرم دو سه روز پیش خرید یه مرغ درشت با یه جفت رون شد ۲۸۰ 

بنظرم مرغ ارزون شده انگاری 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یه موقعی اندازه دو وعده مرغ برا دو نفر میخریدم 12تومن تازه درحد ترکیدن میخوریم اما الان...

اره مامان منم بچه بودیم یه دونه مرغو یه وعده می‌پخت میخوردیم😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من بچه مدرسه ای بودم مرغ ۷ تومن بود مرغ ۳تومنی ام یادم میاد حالا فک نکنین ۶۰ ۷۰ سالمه ۲۳ سالمه😑

اره مامانم میگه مرغ کیلو ۳ تومن بود 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من بچه مدرسه ای بودم مرغ ۷ تومن بود مرغ ۳تومنی ام یادم میاد حالا فک نکنین ۶۰ ۷۰ سالمه ۲۳ سالمه😑

من یادمه تقریبا ۹سال پیش مرغ بین ۴هزار و ۷۰۰تا ۵هزار و ۳۰۰ قیمتش متغیر بود

پنیر لیقوان کیلو ۲۱

پنیر صباح کیلو ۶و۵۰۰

الان پنیر لیقوان رو فقط میلیاردرا میتونن بخورن😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من یادمه تقریبا ۹سال پیش مرغ بین ۴هزار و ۷۰۰تا ۵هزار و ۳۰۰ قیمتش متغیر بود پنیر لیقوان کیلو ۲۱ پنی ...

من اول زندگیم سال 90، مرغ درشت میخریدم دونه ای 5000 تومن 😭💔