چند روز پیش یکی اومد در خونمون و شوهرم رفت پایین منم از آیفون داشتم میدیدمشون ،بعد از چند دقیقه دیدم بحثشون شده ...(جرئت نکردم گوشی رو بردارم و گوش بدم)بعدش دیدم اون مرده یقه شوهرمو گرفت و کوبیدش به دیوار،سرش محکم خورد به دیوار ...سریع پوشیدم رفتم پایین دیدم تشنج کرده 💔🥺😭بعدش کلا بیهوش شد ...رفتیم دکتر گفتن چیزی نشده ولی بازم امروز همون طوری شد بازم دکتر گفت چیزی نیست 😑😑😭💔 اخه مگه میشه ؟؟ چند تا دکترم بردمش ولی همه یه چیز میگن ...
امکان داره عصبی باشه؟؟ جرئت نمیکنم از اون روز ازش بپرسم نکنه دوباره حالش بده بشه 💔😭
اول یه شربت بهش داد که نساخت به پسرم بدتر شد، الان قرص داده روزی دو سه تا قرص میدم بچه😞قرص فنوباربیتال
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرت مثل شوهر من این حالش بود ؟! دلم بزرگ نیست دارم دق میکنم
نه اینجوری نبود اصولا وایمیسته میزنه ولی از شانسش افتاده بود زمین ماشین از رو دستش رد شده بود سرش بین جدول و لاستیک گیر کرده بود کلا شانس آورد سرش له نشد شما بیش از حد نگرانی بنظرم حتما ببر روان پزشک چون میگی مغز مشکلی نداشته
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نه نمیدونم شوهرم داره از دست میره،برم ازش بپرسم چی گفت اون مرتیکه؟؟ اول باید حالش خوب ...
خدانکنه
میگم اخه شاید مساله ایه که از نظر روحی تحت فشاره
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️