2777
2789
عنوان

شوهرم 💔🥺

3393 بازدید | 116 پست

چند روز پیش یکی اومد در خونمون و شوهرم رفت پایین منم از آیفون داشتم میدیدمشون ،بعد از چند دقیقه دیدم بحثشون شده ...(جرئت نکردم گوشی رو بردارم و گوش بدم)بعدش دیدم اون مرده یقه شوهرمو گرفت و کوبیدش به دیوار،سرش محکم خورد به دیوار ...سریع پوشیدم رفتم پایین دیدم تشنج کرده 💔🥺😭بعدش کلا بیهوش شد ...رفتیم دکتر گفتن چیزی نشده ولی بازم امروز همون طوری شد بازم دکتر گفت چیزی نیست 😑😑😭💔 اخه مگه میشه ؟؟ چند تا دکترم بردمش ولی همه یه چیز میگن ...

امکان داره عصبی باشه؟؟ جرئت نمیکنم از اون روز ازش بپرسم نکنه دوباره حالش بده بشه 💔😭

بگید چیکار کنم 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید بیمارستان سی اسکن و نوار مغز میگیرن 

بعدشم ببر متخصص مغز و اعصاب

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اگه سی تی گرفتن گفتن چیزی نیست احتمالا شوک عصبیه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید