۲۳۳۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1025 عنوان خانمایی که تازه عقد کردین یه سوال دارم ازتون 446 بازدید | 21 پست توی کلاس مشاوره به شماهم گفتن بعدازعقد به نزدیکترین مرکز بهداشت مراجعه کنید وپرونده تشکیل بدین؟ 1402/06/20 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 20762 اره گفتن ولی لازم نیس من اولین بار توی بارداری رفتم که خیلی هم اشتباه کردم باید میزاشتم فقط واکسن بچمو میبردم ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
سپهری7 عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 3144 شماهاکه عفدکردینبرای ازمابش ازدواج رفتید همون روز کلاس داشتن؟یا فرداش جواب اومد بعد رفتین کلاس؟
nazanin2398 عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 1474 اره گفتن ولی لازم نیس من اولین بار توی بارداری رفتم که خیلی هم اشتباه کردم باید میزاشتم فقط واکسن بچ ... چرا اشتباه
۲۳۳۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1025 آره دیگه به همه میگن البته من مجردم ولی خواهرم رفت میدونی اونجا چی ازش خواستن؟
ترک_باتعصب عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 1463 ۴سال پیش عقد کردم بله گفتن عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔
۲۳۳۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 1025 شماهاکه عفدکردین برای ازمابش ازدواج رفتید همون روز کلاس داشتن؟ یا فرداش جواب اومد بعد رفتین کلاس؟ بعدازاومدن نتیجه ی آزمایش
سپهری7 عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 3144 بعدازاومدن نتیجه ی آزمایش بعدفقط برای اقایون رو چک میکنن و اجازه نمیدن در ببندن یا خانوما هم همینه؟تهرانید؟
ترک_باتعصب عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 1463 رفتی؟ ن باردار شدم رفتم عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔