2777
2789

من خودم یه پسره یکساله دارم بشدت سرویس کنه 

پسر خواهر شوهرم ۵سالشه بچه بشدت زیاد حرف میزنه ن اینک فک کنید خیلی شیرین زبون و بامزستا ن البته از نظر فامیلا شوهرم گوله نمکه 

دیروزروز خونه مادرشوهرم پدرمو دراورد هی میکف زندایی با توپ بزنم بهت یا میگف زندایی تو پوستت چرا سیاهه منم گفتم ن تو سفیدی 

یا دارم ب بچم شیر میدم اومده وایساده نگا میکنه زندایی تو لباس نپوشی چ شکلی میشی یا میگ زن دایی ب ممت هیچی نمیبندی من مامانم میبنده منم کلا ازدسش عصبی بودم دیروز هی بهش میگفتم برو اون ور بازی کن مگ ول میکرد چند بارم بهش گفتم زیاد حرف نزن مغزمو خوردی ب مامانشم گفتم بچت خیلی حرف میزنه بعد اومدیم خونه شوهرم میگ یاسمن چقد تو بی جنبه ای بچه تو رو دوست اینهمه باهات حرف میزنه گفتم والا من بچه خودمو جمع و جور کنم بسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اتاق بچه رو شیر بده یا وقتی شیر میدی روی خودت چیزی بنداز برای بقیه موضوعاتم نمیتونم قضاوتت کنم 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

هیچکس نبود سرگرمش کنه؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

حالا اون که اسمش روشه بچه هستش ولی شمام با این کارا فقط خودتو از چشم میندازی

تازه علاوه بر این اون بچه رو هم از خودت دور میکنی

بچه ها حافظه قوی دارن هیچوقت فراموش نمیکنن من یادمه بچه بودم زن داییم دور از چشم همه یه نیشگون ازم گرفت تا الان که چندین سال گذشته ازش متنفرم حق نداشت اون کارو کنه

یکم سیاست داشته باشید بد نیست خودتونو با بچه مقایسه نکنید

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊