2777
2789

سلام 

خانوما من ی سال اقدام کردم  دو دوره هم لتزول خوردم 

و دکتر هم  نتیجع سونو دید گفت هیچ مشکلی نداری 

ی دوره هم لتزول سر خود خوردم   آمپول hcgنزدم 

سر موعد پریود شدم ک از این جا متوجه شده تنبلی و یا مشکلی ندارن تخمدونام 

تو نی نی سایت خوندم ک دوسین یا سیاهدانه و خرما خوردن نتیجه گرفتن 

این ماه خوردم ک پریود شدم

خودتون یا اطرافیانتون از این روش  نتیجه گرفتید  چ مدت و طریقه مصرف هم بگید 

تشکر ⁦❤️⁩

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله

منم لایک کن

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خواهر لطفا با حرف دوستان چیزی مصرف نکنید شما باید برید دکتر طب سنتی مزاجتون رو تشخیص بده و دوسین رو ایشون تجویز کنند

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من خوردم.

نتیجه گرفتم.

ببین یسری راهکار میگم

اول اینکه دوسین بخوری.انجیر خشک داخل ی لیوان بریز و کمی دارچین بهش بزن خیس کن بخور.خرما بخور.فلفل سیاه روزی یدونه بخور.مغزجات و گوشت کبابی خیلی خوبه

دوم اینکه روزهای تخمک گزاری ماساز رحم و تخمدان با روغن سیاهدانه انجام بده

سوم اینکه پیاده روی هر روز انجام بده.کاهش وزن حتی اگه اندازه یک کیلو هم باشه ب زودتر باردار شدن کمک میکنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من خوردم. نتیجه گرفتم. ببین یسری راهکار میگم اول اینکه دوسین بخوری.انجیر خشک داخل ی لیوان بریز و ...

مرسی از راهنمایت ⁦❤️⁩🌹

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
عزیزم مبارکت باشه  تا روز تخمک گزاری مصرف شد

آره عزیزم از روز اول پریودی تا روز ۱۲ام ناشتا خوردم 

به شوهرمم دادم جای صبونه می‌خورد 

کلا خیلی تاثیر داشت تو ماه اول در کمال ناباوری  حامله شدم

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
آره عزیزم از روز اول پریودی تا روز ۱۲ام ناشتا خوردم  به شوهرمم دادم جای صبونه می‌خورد  ک ...

مبارکت باشه گلم 

⁦❤️⁩🌹