2777
2789
اصلا بخدا قسم به این سن رسیدم این مدل پسرندیده بودم بااینکه زیاددوست ورل  واینا داشتم باورکن با ...

بخدا امروز پیش من بود رفیقم بعد به دوست پسرش که روز اولی بود که خدمتش تموم شده بود پیام داد که برن همو ببینن پسره اینجوری گف بهش من فهمیدم داره میره پیش کسی دیگ ولی به رفیقم چیری نگفتم رفیقم گریه میکرد و میگف عادتشه 

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بخدا امروز پیش من بود رفیقم بعد به دوست پسرش که روز اولی بود که خدمتش تموم شده بود پیام داد که برن ه ...

جدی میگی دوتا دوست دخترداره؟؟؟؟چجوری فهمیدی؟؟؟ خیلی پسرا هیزوهرزه شدن بخدا 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ تا کمه پسره چهار پنج تا داره ولی رفیق ساده من سرشو کرده زیر برف

خدایااا کاش رفیقت سرعقل بیاد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
بی پول همین هفته پیش به طرف گفتم دقیقاً تو این ۳۵سالی که از خدا عمر گرفتی داشتی چیکار میکردی که نه ...

آره دیگه در این حد خیلی بده

بیا با هم بحث کنیم، ولی حق دارم قانع نشم؟  
جدی میگی دوتا دوست دخترداره؟؟؟؟چجوری فهمیدی؟؟؟ خیلی پسرا هیزوهرزه شدن بخدا  

یبار همین رلش بهش گفته بود گوشیم دست خواهرمه رفبق منم نگران شده بود چند ساعت پیداش نبود زنگ زد جواب نداد پسره بعدش دختر جواب داد ک اقای فلانی رل منه چرا بهش زنگ میزنی یبارم اسکرین از شماره های تو گوشیش ینی تماساش داد یه شماره بود من سیو کردمش اسمش تو واتساپ طاهره بود ینی اسمش مشخص نبود عکس دوتا دختر بود روی یکی نوشته بود زهرا یکی طاهره شما باشی شک نمیکنی رفیق من سادههه

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند