2777
2789
اسی اونا دم در داشتن میرفتن اما تو گفتی مبل میپریدی مبلتون دم در؟؟

نه بابا ببین اونا بلند شدن برقصن منم ظرفاهارو پاک میکردم میزاشتم سینک گفتم انتر بیا ظرف ها رو بشور قضیه که جدی شد رفت سروقت کمد اخه لباساشون مانتو شال شون گذاشتم جلی چشمشون اونجا بعد موقع ناهار رفتم قایم کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ببین اونا بلند شدن برقصن منم ظرفاهارو پاک میکردم میزاشتم سینک گفتم انتر بیا ظرف ها رو بشور ق ...

اسی الان که داری جدیش میکنی زشته دیگه به شعور مخاطبا توهین نکن بگو داشتم داستان میگفتم د بگو لعنتی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

اسی توروخدا کمکم کن   من ی خاهرشوهر دارم کل مال و اموال پدرشوهرم ب نامشه حتی کارت های باباش دستشه حالا اینا ب درک 

ماشین شوهرم ب نامشه خونه شوهرم ب نامشه پولاش تو کارت اونه 

ی جادوگر دعا نویس اشغاله چکارش کنم استاااد 

دلم میخاد ی جا گیرش بیارم انقد بزنمش صدا سگ بده 

راهکار بدین جیش کنم تو چاییش یا چی

اسی توروخدا کمکم کن   من ی خاهرشوهر دارم کل مال و اموال پدرشوهرم ب نامشه حتی کارت های باباش د ...

خواهرشوهرت تو با زدن شااش درست نمیشه اونا باید بندازی سطل زباله شهرداری

اسی توروخدا کمکم کن   من ی خاهرشوهر دارم کل مال و اموال پدرشوهرم ب نامشه حتی کارت های باباش د ...

بگرد دعا نویسشو پیدا کن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نه بابا باورت بشه دوتا بچه دارم کاش دوره ی مجردی باهام دوست میشدی اونقدر میخندونتمت که از خنده کلافه ...

عزیزم ...حتما مسابقه استنداپ کمدی شرکت کن مطمئنم تا فینال یه ضرب میری