الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفتم از پشت موهاشو کشیدم اونیکیا اومدن طرفم من کلاس کاراته رفته بودم هی لد میزدم تا نزدیک نشن اونام ...
😐😐خب
یه روز کاسه صبرم پرمیشه میریزه. همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
ولی خیلی کم از قبل کمربند شوهرم اماده کرده بودم که اگه یه وقت نتونم بزنم با اون حمله کنم خیلی خوب با کمربند زدم گفتم بخورین نوش جونتون لگد میزد کمربند میکشیدم اصلا نزدیک نمیتونستن بیان
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
رفتم از پشت موهاشو کشیدم اونیکیا اومدن طرفم من کلاس کاراته رفته بودم هی لد میزدم تا نزدیک نشن اونام ...
خیلی وقت بود اینجوری نخندیده بودم خدا خیرت بده 😂😂😂
فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتابهایی است که امروز میخوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
و منی که میدونم پشت این گوشی یه بچه نشسته باافکار بشدت توهمی.. ولی باز هی دکمه بروزرسانی رو میزنم تا ...
تو این سایت همیشه موضوعات عجیب میشنویم
خیلیاشونم بزرگسال
من خیلی از داستانهای سایت رو فقط تو این سایت شنیدم
هیچ وقت اطرافم اتفاق نیوفتاده🥴
موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜