2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم

449 بازدید | 16 پست

من ی مغازه بناممه میخام طلاق بگیرم خانوادم حمایتم نمیکنن که برم پیششون کارای طلاقمو بکنم بعد مغازه رو بفروشم برم با بچم مستقل زندگی کنم به شوهرم میگم برام مغازه رو بفروش برم جداشم ولی جدی نمیگیره کاری برام نمیکنه من نمیخام و نمیتونم زندگیمو ادامه بدم ولی نمیدونم واسه طلاقم چ کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغازه نفروش بابا 

طلاق گرفتی مهریتو بگیر زندگی کن

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

چرا اینقد طلاق زیاد شده؟؟چرا تقی به توقی میخوره طلاق میگرن خیلیا؟ما بچه های طلاق چه گناهی کردیم؟؟؟؟ چرا اصلا شوهر میکنید وقتی نمی‌تونید زندگی کنید؟؟؟؟؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍

امیدوارم شوهرت نگه مغازه رو بده تا طلاقت بدم 

چون میدونید که حق طلاق با مرده 😐

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

مغازه که مال خودتع ، چرا بفروشیش ؟ بدش کرایه خرج زندگی خودت در میاد 

مهریه ات رو بذار اجرا ، تا جدی بگیره طلاقت رو 

چند تا قست مهریه رو که پرداخت کرد بل یکم پول جور ک حالا طلایی ، ماشینی پس اندازی یه جایی رو کرایه کن ، بعدشم در ازای حضانت بچه بقیه مهریه رو ببخش و طلاق توافقی بگیر

چرا اینقد طلاق زیاد شده؟؟چرا تقی به توقی میخوره طلاق میگرن خیلیا؟ما بچه های طلاق چه گناهی کردیم؟؟؟؟ ...

اصولا زنا بساز هستن 

بیشتر مشکلات از سوی مردا هسد و نحوه تربیتشون

باشه تو خوبی