2777
2789
عنوان

مهمونی معارفه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم شما که ازدواج کردین با دوتا بچه بچه هاتون اذیت نمیشن!؟شوهرتون باهاشون خوب رفتار میکنه!؟ بهشون م ...

ببین بهشون میرسه از نظر مالی خرید خورد خوراک خیلی خوب 

ولی حقیقتا بهت بگم از وقتی بچه ی  سومم بدنیا اومده با اینکه با بچه هام میشه برادر از مادر مشترک 

شوهرمم میگه من فرق نمیذارم ولی هم اینکه خیلیییییی بچه خودشو بیشتر دوست داره 

دوم اینکه دروغ بهت نگم اره بعضیا وقتا بچه هامو دعوا میکنه باهاشون ولی مهربونم هست 

با اینکه حس میکنم اگر بچه ی خودش بودن اصلا دعواشون نمیکرد بعضی وقتا 

بهت بگم خیلیییی شیطونن بچه هام دهن ادمو سرویس میکنن

ولی مادرشوهرم نه اوکیه همونقدر ب نوه خودش توجه میکنه همونقدرم ب بچه های من 

ببین بهشون میرسه از نظر مالی خرید خورد خوراک خیلی خوب  ولی حقیقتا بهت بگم از وقتی بچه ی   ...

اونجور که ادم با بچه ی خودشم رفتار میکنه بچه ی سومت چون کوچیکه و اذیت نمیکنه و فعلن شیرینه کاریش نداره بذار بزرگتر بشه با اونم مطمئن باش دعوا میکنه…

من با یکی اشنا شدم ولی قصد ازدواج ندارم میترسم شاید وقتی نباشم با بچه هام دعوا کنن یا کاری بکنن باهاشون پیش کسی ام نمیذارمشون میخوام پیش خودم باشن اگه بخوا ازدواجم کنم میگم بچه مچه ی دیگه نداریم خواستی بخواه نخواستی به سلامت… بیشتر بخاطر همین زیاد بهش محبت نمیکنم یکی ام اینکه ایرانی نیس ترکه سنشم چهل و خورده س من بیست و هفتم ولی خیلی موفقه و از این اصیلای استانبولن

اونجور که ادم با بچه ی خودشم رفتار میکنه بچه ی سومت چون کوچیکه و اذیت نمیکنه و فعلن شیرینه کاریش ندا ...

منکه بچه هارو‌پیش شوهرم میذارم انقدر اونو دوس‌دارن ک حد نداره بخصوص دخترم خیلی باهاش جوره ولی در‌مورد تو نمیدونم 

اون اقا معمولا اگر‌بچه نداشته باشن بچه میخوان ازت ایرانیا ک اینسورن بازم ادما باهم فرق دارن 

منکه بچه هارو‌پیش شوهرم میذارم انقدر اونو دوس‌دارن ک حد نداره بخصوص دخترم خیلی باهاش جوره ولی در‌مور ...

خخخ بچه بخواد میگم هری همین دوتارم بخدا پا…ره شدم بسمه خیلی بچه داری سخته هنوز جای بخیه هام گاهی عفونت میکنه و درد میکنه با اینکه طبیعی بودم… یه چیزی ام در مورد خودم گفتم بهش مه طبعم سرده و فلانه گفتم بره اگه دنبال این چیزاس من مخالفم ولی نرفت مونده