2777
2789

الان نیم ساعت خیش کنم تا درست کنم میشه ؟ 

همیشه ام لوبیا هام سفت نمیدونم چرا حتی با اینکه شب قبل خیس میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب لوبیا رو همیشه جدا بپز نیم پز کن بذار فریزر هر وقت خواستی برا قورمه یکم بردار 

الانم کلا جدا بذار بپزه حین پخت دوبار آبشو عوض کن بعد که نرم شد یه ساعت آخر به قورمه بیفزا

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

با آب جوش بخیسون بعدم‌تو زودپز بپز

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

واااااا  ابشو بریزه تو خورشت که دوباره نفخ داره☹

واسه نفخش نه که واسه این مه لوبیا نرم بشن واون آب قرمز مثل ربع گوجه آخر سر خوشرنگ میکنه قورمه رو لوبیاهاتو جدا گونه بجوشون یکم که پخت نیمه مغز پخت بریز تو قورمه بزار دم تا جابیافته

اره بابا تو خوبی بزن ب چاک😐😊
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز