2777
2789

الان نیم ساعت خیش کنم تا درست کنم میشه ؟ 

همیشه ام لوبیا هام سفت نمیدونم چرا حتی با اینکه شب قبل خیس میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب لوبیا رو همیشه جدا بپز نیم پز کن بذار فریزر هر وقت خواستی برا قورمه یکم بردار 

الانم کلا جدا بذار بپزه حین پخت دوبار آبشو عوض کن بعد که نرم شد یه ساعت آخر به قورمه بیفزا

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

با آب جوش بخیسون بعدم‌تو زودپز بپز

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

واااااا  ابشو بریزه تو خورشت که دوباره نفخ داره☹

واسه نفخش نه که واسه این مه لوبیا نرم بشن واون آب قرمز مثل ربع گوجه آخر سر خوشرنگ میکنه قورمه رو لوبیاهاتو جدا گونه بجوشون یکم که پخت نیمه مغز پخت بریز تو قورمه بزار دم تا جابیافته

اره بابا تو خوبی بزن ب چاک😐😊