2777
2789
عنوان

سلام لطفا یکی لطف کنه نی نی یارروتگ کنه درخواستم‌ رو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 30 پست
خواهش می کنم. 🦋🦋🦋 خیلی راحته الان امتحان کنین  لینک همین جا بفرستین برای امتحان

https://www.ninisite.com/user/discussion/b763562e-ccf2-405a-a965-e76cdda190da/عقل 

لطف  میکنید اینو بذارید تو تاپیک حذف میخوام حذف بشه مال من نیست اون زمان محدود اکانتم دست دوستم بوده تشکر

میتونم تک تک بقیه رو هم بذارم الان یا نه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/user/discussion/b763562e-ccf2-405a-a965-e76cdda190da/عقل   لطف & ...

چند دقیقه ی دیگه تاپیک باز میشه می تونین بگذارین.

من یه بار برای یکی از کاربران گذاشتم نی نی یار گفتن خودشون باید بگذارن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چند دقیقه ی دیگه تاپیک باز میشه می تونین بگذارین. من یه بار برای یکی از کاربران گذاشتم نی نی یار ...

وقت گذاشتم و نشستم همه رو تک تک لینکشون رو‌کپی کردم و گذاشتم تو تاپیک حذف

امیدوارم حذف بشند

بسیار سپاسگزارم

وقت گذاشتم و نشستم همه رو تک تک لینکشون رو‌کپی کردم و گذاشتم تو تاپیک حذف امیدوارم حذف بشند ب ...

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ببخشید همه امروز حذف میشند یا باید چندروز منتظر بمونم؟؟!!!

خودشون میگن فقط روزی یکی حذف می کنن.

حالا بعضی از کاربران چند تا می گذارن اگر نی نی یار متوجه بشن بهشون میگن.

خودشون میگن فقط روزی یکی حذف می کنن. حالا بعضی از کاربران چند تا می گذارن اگر نی نی یار متوجه بش ...

وای نمیدونستم

فقط یه ربع نشستم تمام لینک ها رو گذاشتم تو تاپیک حذف

باز  روزای بعدی باید دوباره لینک بذارم تک تک یاکافیه وخودشون کم کم پاک میکنند؟؟!!!!

خودشون میگن فقط روزی یکی حذف می کنن. حالا بعضی از کاربران چند تا می گذارن اگر نی نی یار متوجه بش ...

سلام دوروز گذشت اما تاپیکی پاک نشد

یادمه چندسال پیش خود تاپیک بالاش یه گزینه ی پاک کردن داشت

الان من تمامشون رو لینک کپی فرستادم برای نی نی یار دیدم فقط لایک کرده حذف نکرده انقدرهم  نگرانم نمیدونم چه کنم سیم کارتم ندارم که این ماریری رو حدف و باکاربری جدید بیام بالا

سلام دوروز گذشت اما تاپیکی پاک نشد یادمه چندسال پیش خود تاپیک بالاش یه گزینه ی پاک کردن داشت الان ...

اگر کاربری رو هم حذف کنین باز تاپیک هاتون حذف نمیشن.

دوباره از اول بگذارین. آن تاپیکی که خیلی براتون مهمه که حدف بشه را شیفت صبح اول وقت بگذارین اگر پاک نشد دوباره شیفت عصر بگذارین.

چشم تشکر

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋