2777
2789
عنوان

دماغم🥺🥺🥺

1079 بازدید | 74 پست

بچه من مهر پارسال عمل کردم دماغم خیلی خوب بود همین تا یکماه عالی کوچولو شده بود اما الان دوهفته اس نوکش خیلی باد کرده اعصابم خورد شده یعنی داره برمیگرده به نظرتون؟دیروز رفتم مطب دکتر گفت آمپول تریام هگزال بگیر بزنم برات به نظرتون به یه دونه درست میشه یا ن کسی تجربه داره🥺🥺🥺😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شبیه توعم ۹ ماهه عمل کردم چشبو باز میکنم چند ساعت اول خیلی کوچشک و خشگله بعدش نوشک میاد پایی ب ...

ن خیلیه نه ماه چسب زدن من خیلی خوب بود الان یهو اینطور شده ن ضربه ای هیچیم نشده آمپول نزدی

شش ماهه دیگه نمیزنم آره

گوشتیا بعد ی مدت نوکشون یکم بزرگ میشه ولی برنمیگرده

من ازوقت چسب نزدم نوکش یکم بزرگ شد اوایل ناراحت بودم چون تاوقتی چسب میزدم خیلی باریک بود ولی دیگه عادت کردم الانم دوسش دارم بینیمو، بدنیست  فقط نسبت ب ماه های اول یکم نوکش بزرگ شده

گوشتیا بعد ی مدت نوکشون یکم بزرگ میشه ولی برنمیگرده من ازوقت چسب نزدم نوکش یکم بزرگ شد اوایل ناراحت ...

شوهرم هی میگه دماغت ریشه داره داره دوباره رشد میکنه😅😅😅ناامیدم کرده به نظرت آمپول تاثیر میکنه؟