2777
2789

من ریاضی رو تجدید شدم. مدرسم تیزهوشان بود. بعد خیلی حساسن گفتن باید بری از این مدرسه. من امتحان شهریورم رو تو پایگاه  تجدید های محلمون دادم. حالا اونجا هنوز نمره منو نداده مدرسه. هر روز دارم پیگیری میکنم. امروز رفتم اونجا گفت هنوز ندادیم نمره رو. رفتم مدرسه خودم گفتن نمره رسید به دستمون پرونده رو میدیم اصلا نگهت نمیداریم. دوتا مدرسه تو محلمون رفتم که برای ثبت نام سوال کنم گفتن ظرفیت پره. من الان چه خاکی بریزم تو سرم از هشت صبح از این مدرسه به اون مدرسه😭😭 به خدا به خاطر مریضی ریاضیم اینطوری شد.همش دارم بد شانسی میارم. مامانم همش نفرینم می‌کنه الان می‌گفت خاک تو سرت منو اسیر کردی😭😭

کجا زندگی میکنی کلاس چندمی

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگم تو تیزهوشان نریدن برات گلم بعد ها به حال این روزات میخندی  

حالا چه تیزهوشان چه دولتی چه غیر انتفاعی آخرش باید یه کنکور رو بدید 

تو بخوای بخونی فرقی نداره کدوم مدرسه بری اگه از لحاظ دبیر مشکل داری که موسسه های آنلاین هستن با اونا بخون

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
تهران. کلاس یازدهم میرم

چندتا مدرسه دیگه میرفتی شاید خالی داشته باشن وقتی میری مدرسه یکم زبون بریز حتما رات میدن

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

جدی میگم تو تیزهوشان نریدن برات گلم بعد ها به حال این روزات میخندی   حالا چه تیزهوشان چه دولتی ...

دیگه ناراحت مدرسه نیستمم به خدا. فقط الان دولتی های محلم ثبت نامم نمیکنن میگن جا نداریم هرکلاس ۴۵ تا دانش آموز توشه. بعد خانوادمم هی سرزنش میکنن

۱۰ روز دیگه مدرسه ها شروع میشه شاید یک درصد رات بدن مدرسه

چندتا مدرسه دیگه میرفتی شاید خالی داشته باشن وقتی میری مدرسه یکم زبون بریز حتما رات میدن

نه خیلی خوب رفتار میکردن امروز منم کلی خواهش کردم. فقط گفتن جا نداریم برو یه محله دیگه. محله دیگه هم نمیتونم برم سرویس نداره رفت امدم سخت میشه. یعنی مدرسه محل می‌تونه ثبت نام نکنه ؟ باید برم اموزش و پرورش؟

دیگه ناراحت مدرسه نیستمم به خدا. فقط الان دولتی های محلم ثبت نامم نمیکنن میگن جا نداریم هرکلاس ۴۵ تا ...

نمیتونی جای دیگه ثبت نام کنی  که نزدیک باشه 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید