2777
2789
عنوان

تو زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جواب ندادم و نمیدم هر حرفی داشتم با همسرم مطرح می کردم که از طرف خودش بگه البته کلا اهل بحث کردن ...

منم همینکارا کردم منتها شوهر شما انگاری بهتره بوده 

من شوهرم هرجا کم اورده الکی اسم منو انداخته وسط درصورتی ک حتی روحمم خبر نداشته از ماجرا

با خانواده شوهر صمیمی شدم یکی از بزرگترین اشتباهاتم بود هر روز به خودم میگم من همیشه واسه اونا یه غریبه ام 

از دست شوهرم ناراحت بودم با خواهرشوهر درد دل کردم 

البته سنم کم بود الان کوله باری از تجربه ام 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

توزندگیه متاهلی تنها گوهی که خوردم  باخانواده شوهر خودمونی وصمیمی شدم ازهمون اولو کتکشوخیلی بد ...

چ خوب دکمه حذف داری 

من ندارم 

دکمه کمرنگ دارم حذف متاسفانه ندارم

اشتباه شما یکی از افتخارات منه محبت بستگی ب طرف مقابل داره قدر بدونخ

خوبه طرفتون درک داشته

کارایی ک من برا زندگیم کردم اطرافیانم هیچکدوم انجام ندادن مث شما شده افتخارات زندگیشون و براشون احترام اورده من ن

دستم نمک نداره🙃

منم همینکارا کردم منتها شوهر شما انگاری بهتره بوده  من شوهرم هرجا کم اورده الکی اسم منو انداخت ...

من خیلی دنبال حل مسائل زندگیم بودم و چندین مشاوره و اینها حتی برای کوچکترین مسائل مشاوره می گرفتم از چندتا مشاور خیلی ماهر حرف همه شون همین بود که شما ارتباط محبتیتو با همسرت محکم کن و فقط همه تلاشتو بذار رو همین و شخصیت خودتو ارتقا ببخش بقیه ش درست میشه یا حداقل خودت آرومی اینطوری اصل زندگی شما و همسرتون هستین و باید اول روابط خودتون رو اصلاح کنید عزیزم و حرف دیگران براتون مهم نباشه به خاطر خدا و همسر و زندگیتون بگذرید اینطوری آرامش زندگیتون بیشتره

با خانواده شوهر صمیمی شدم یکی از بزرگترین اشتباهاتم بود هر روز به خودم میگم من همیشه واسه اونا یه غر ...

میشه چندتا نصیحتم کنی ممنون

سن کم واقعا ادم نمیدونه چیکار کنه

من خیلی دنبال حل مسائل زندگیم بودم و چندین مشاوره و اینها حتی برای کوچکترین مسائل مشاوره می گرفتم از ...

مشکلم شوهرمه ن بقیه 

همیشه هرمشکلی ک بوده سریع جمعش کردم درستش کردم حلش کردم 

الان ویگه نمیکشم 

هرجا اون کم گذاشت من جبران کردم هرجا کم گذاشتم نبودش 

بیان میکردم قول میداد جبران کنه 

گذشت میکردم تا زندگیم هموار بشه ولی الا بعد 10 سال با ی بچه میبینم اشتباه میکردم همون سال اول باید جدا میشدم

مشکلم شوهرمه ن بقیه  همیشه هرمشکلی ک بوده سریع جمعش کردم درستش کردم حلش کردم  الان ویگه ...

تلاشتون برا اصلاح زندگیتون نشانه از عاقل بودنتون داره من یه کانال دارم تو ایتا که خیلی از مطالب رو از اونجا یاد گرفتم و واقعا تاثیر داشت راهنمایی های اون کانال اگر خواستید آیدیش رو بفرستم شما هم استفاده کنید

تلاشتون برا اصلاح زندگیتون نشانه از عاقل بودنتون داره من یه کانال دارم تو ایتا که خیلی از مطالب رو ا ...

ممنون میشم برام بفرستی ❤️

ممنون گلی نظر لطفته خودمم فک میکردم دارم کار عاقلانه انجام میدم ولی کاری کردن ک چند روزه هرچی فک میکنم میبینم حماقت و خریت محض بوده 

ممنون میشم برام بفرستی ❤️ ممنون گلی نظر لطفته خودمم فک میکردم دارم کار عاقلانه انجام میدم ولی کاری ...

نه این فکر رو نکنید خدا خودش حواسش به بنده هاش هست میبینه تلاشتون رو ... https://eitaa.com/HamsardariTMA