2777
2789
عنوان

تو زندگی متاهلی

281 بازدید | 32 پست

چکارایی کردین و چطور رفتارکردین ک بهش فک میکنین ب خودتون افتخار میکنین و برعکس چکارایی کردین ک پشیمونین

بیایین خواهرانه همو نصیحت کنیم 

ب هرکسی اندازه شعورش احترام بزارین 

بی ادبی کردن سکوت نکنین بگین ن من ادب نگهداشتم یکی ازاشتباهات خودم این بوده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره همیشه اینجا تاپیک میزنن یکی ی چیزی گفته میگن چرا شوهرم جواب نداد 

من خودم جواب نمیدادم چون اصلا تین مدل رفتارا ندیده بودم حس میکردم با سکوتم داره ادبم نگهمیدارم ولی باید مث خودشون باشی 

توزندگیه متاهلی تنها گوهی که خوردم 

باخانواده شوهر خودمونی وصمیمی شدم ازهمون اولو کتکشوخیلی بد خوردمو الان پشیمونم که چراازهمون اول حدورعایت نکردمو خط قرمز نداشتم

الانم خوشحالم تایکی میادبهم بی احترامی کنه من میدونمو اون فحشش نمیدمایاکتکش نمیزنم حذفش میکنم اززندگیم 

این ویژگیموهم الان دوست دارمو راحتم

با خانواده همسر صمیمی نشدم اما احترام نگه داشتم و نذاشتم حرمت های بینمون از بین بره

منم صمیمی نشدم فاصله رعایت کردم بدون دعوت جایی نرفتم تاسوال نپرسیدن جواب ندادم مشورت کردم ی جواب سربالا دارم 

ولی بازم میبینم راه درستو انتخاب نکردم

من خودم جواب نمیدادم چون اصلا تین مدل رفتارا ندیده بودم حس میکردم با سکوتم داره ادبم نگهمیدارم ولی ب ...

بله 

وقتی تو ی محیط متفاوت بزرگ میشی اصلا طول میکشه تا بفهمی این حرف ک فلانی گفت تیکه بود 

یک عدد چپی 

من خودم جواب نمیدادم چون اصلا تین مدل رفتارا ندیده بودم حس میکردم با سکوتم داره ادبم نگهمیدارم ولی ب ...

منم جواب ندادم و نمیدم هر حرفی داشتم با همسرم مطرح می کردم که از طرف خودش بگه البته کلا اهل بحث کردن نیستم اگر از طرف خانواده چیزی می گفتن دوست نداشتم کش بدم و این خیلی بهتره حرمتا حفظ میشه

بدترین اشتباهی که کردم این بود قبول کردم بیان باهامون تو ی ساختمون باشن ۴ سال اول زندگیم زهرمارشد رفت

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
شما چرا 

وقتی هدفت زندگیت باشه همه کار میکنی برا خانوادت برا همسرت ولی میبینی حتی نمیفهمه با سختیای زندگی وایسادی ولی ی کم همچی خوب میشه میشناسیش

واقعا ذات خیلی مهمه