2777
2789
عنوان

بله گفتن برای عقد...

370 بازدید | 19 پست

من مادرم فوت‌ شده اگه ازدواج کنم نمیتونم بگم با اجازه پدر و مادرم و بزرگترا.... 

چی بگم بجاش؟؟؟ 

#‍فکرای_یهویی 😂😂😂

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

ب یاد مادر عزیزم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بزرگترای خالی بگو خب

پدرم پس چی

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
منم چون میترسم تپق بزنم تا حد امکان کوتاهش میکنم و فقط میگم بزرگترا

اون موقع ب پدر مادرتون برنمیخوره؟ 

پدرتونم جزو بزرگترا هستن دیگه😂

درستع😅

فقد خواهشا طولانیش نکن همین بااجازه بزرگترا بگی کافیه  

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
فقد خواهشا طولانیش نکن همین بااجازه بزرگترا بگی کافیه  

طولانی کردنش خزه 

وای خیلی سخته منم خیلی بهش فکر میکنم چون پدر ندارم چی بگم

عزیزززززممم😔