2777
2789
عنوان

عطسه تو بارداری،خیلی نگرانم

202 بازدید | 16 پست

سلام من قبل از بارداریم آلرژی داشتم ولی خب کنترلش کرده بودم

الان شش هفته و دوروزمه ازوقتی رفتم تو ۶ هفته یه حالت سرماخوردگی دارم از دیروز همش عطسه میکنم خیلی نگرانم بااین عطسه ها اتفاقی براش بیفته

کسی تجربشو داره عطسه تو بارداری خطرداره یانه

منوهمسرمو نی نیمون

نه عزیزم نگران نباش خطری نداره 

ولی اگر دارو مصرف میکنی بخاطر الرژی زیر نظر پزشک باشه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

منم همینجوریم الان که ۱۶ هفته ام انگار یسره خلط دارم  همش در حال عطسه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم نگران نباش خطری نداره  ولی اگر دارو مصرف میکنی بخاطر الرژی زیر نظر پزشک باشه

دکتر دیروز بم اجازه نداد حتی یه آنتی هیستامین استفاده کنم

اخه وقتی عطسه میکنم زیردلم دردمیگیره میترسم

منوهمسرمو نی نیمون
منم همینجوریم الان که ۱۶ هفته ام انگار یسره خلط دارم  همش در حال عطسه

باز شما ۱۶ هفته ای بچه جاش سفت شده ازمن الان خیلی ریزه نگرانم

منوهمسرمو نی نیمون
باز شما ۱۶ هفته ای بچه جاش سفت شده ازمن الان خیلی ریزه نگرانم

من همون ۵ هفته که فهمیدم مریض شدم وسط چله تابستون سرماخوردگی داشتم  ی هفته کشید خوب شم ولی بعدش دیگه عطسه و خلط پشت گلوم خوب نشد

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
من همون ۵ هفته که فهمیدم مریض شدم وسط چله تابستون سرماخوردگی داشتم  ی هفته کشید خوب شم ولی بعدش ...

جدددی؟یعنی از ۵هفته شماهم سرماخوردید؟منم بخدا برام عجیبه که نه سرمابوده نه سردم شده الکی مریض شدم .شما ۵ هفته عطسه هم زیادداشتید؟

منوهمسرمو نی نیمون
دکتر دیروز بم اجازه نداد حتی یه آنتی هیستامین استفاده کنم اخه وقتی عطسه میکنم زیردلم دردمیگیره میتر ...

خب اینم به دکتر میگفتی ببینی جوابش چیه؟

من یه عمل داشتم بعد عطسه میکردم زیر دلم درد میگرفت با دستم شکمم نگه میداشتم بعد عطسه میکردم 

ولی خیالت راحت با عطسه فکر نکنم برای کوچولوت مشکلی پیش بیاد 

انشالا صحیح و سالم بغلش میکنی چند ماه دیگه 

فقط ببین هنوز نیومده فکر و نگرانیت بابت سلامتیش شروع شده

و این داستان ادامه داااااارد تااااااا همیشه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
جدددی؟یعنی از ۵هفته شماهم سرماخوردید؟منم بخدا برام عجیبه که نه سرمابوده نه سردم شده الکی مریض شدم .ش ...

بله من ۵ هفته که بودم خود ب خود وسط تیر سرما خوردم ابریزش داشتم عطسه و اینا یهفته کشید تا کامل خوب شم بعدش  کم کم خوب شدم ولی عطسه هام کمتر شد خوب نشد کامل 

بله من ۵ هفته که بودم خود ب خود وسط تیر سرما خوردم ابریزش داشتم عطسه و اینا یهفته کشید تا کامل خوب ش ...

خب پس نگران عطسه ها نباشم

خداخیرت بده خیالمو راحت کردی

اخه من ازدیشب ده تا عطسه زدم خیلی ترسیدم

منوهمسرمو نی نیمون
خب اینم به دکتر میگفتی ببینی جوابش چیه؟ من یه عمل داشتم بعد عطسه میکردم زیر دلم درد میگرفت با دستم ...

ممنون عزیزم دکتر که گفت عطسه مشکلی نداره،ف

کرکنم بخاطر ای

نکه خودمو س.فت میگیرم ماهیچه ها منقص میشه

صحیح و سالم باشه صحیح و سالم بیاد من هیچی نمیخوام دیگه

منوهمسرمو نی نیمون
خب پس نگران عطسه ها نباشم خداخیرت بده خیالمو راحت کردی اخه من ازدیشب ده تا عطسه زدم خیلی ترسیدم

ن طبیعیه کمتر میشه ولی تا اخر بارداری ممکنه ادامه داشته باشه نگران کوچولوتم نباش چیزیش نمیشه 

من اصلا ویار ندارم😅 

ولی یجا نوشته بود همین عطسه ها واینا ویاربارداریه.حالا من کناراین حالت سرماخوردگی هم خیلی تنبل شدم هم حالت تهوع دارم ولی اینکه بالا بیارم نه نمیارم

منوهمسرمو نی نیمون