2777
2789

دختر عمم چند ماهیه با یه آقایی آشنا شده که همسرش سه سال پیش خودکشی کرده.حالا این آقا رسمی خواستگاری کرده. آقا از نظر مالی و قیافه و اخلاقی خوبه. خانواده ش خانواده آبرو دار و آرومین. خود آقا هم تو منطقه خوب تهران خونه داره و ماشین و ظاهر و هیکلشم به چشم برادری قشنگه. اخلاقشم دختر عمم میگه خوبه. حالا شوهر عمه و پسرعمم رفتن تحقیقات حتی پیش خانواده همسرشم رفتن اونام آمار خوب دادن.آقا32 دختر عمم27 و مجرد

حالا عمم اینا موندن چیکار کنن همش به این فکر میکنن چرا یه تازه عروس باید خودکشی کنه(تازه یکسال و چند ماه بود که عروسی کردن) دلیلشم جوری که ما شنیدیم دختره پسره رو نمیخواسته میخواسته برگرده خانوادش راضی نبودن.همسر سابقشم جوری که خودش میگه یسری مشکلاس مثل شکاکی و بدبینی داشته

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدازخانواده دختره بیشتر تحقیق کنه شایدم واقعا مرد مشکلی نداشته دختره کسی دیگرو میخاسته

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
خیلی ریسکه خدایی 

خیلی خیلی واقعا

این آقاهه ام چون شرایطش خوب بود عمن اینا دارن فکر میکنن وگرنه که همون اول جوابس میکردن

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡

یكی از اقوام ما زنش خودكشی كرد بعد رفت خواستگاری یكی از دخترای هم محلی شون و ازدواج كردن خداروشكر خوشبختن

یمدت نامزد بمونن تا اخلاق هم دستشون بیاد

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...

همسرسابق دخترعمتو میگی شکاک بوده؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.