2777
2789
عنوان

پریود شدم ولی خون نمیاد

494 بازدید | 13 پست

وایی پریودم ولی قطره قطره میاد مجردم هستم احتمال بارداری و اینام نیست نمیدونم چیکار کنم از دیشب تاحالا زعفرون دارچین خوردم ولی باز نیومده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا!

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

خب صبرش بده عزیزم   

برای دیشب تا حالا دیر نیست که 

منم همیشه روز اول در حد لکه بینی هست از فرداش میگه بگیر که اومد

ولی احتمالا سردی داره بدنت 

همون زعفرون خوبه 

یکم هم ابغوره بعد امتحان کن شاید جواب بده 

جوشانده تخم شوید هم خوبه زیاد میکنه خونریزی رو 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
خوب همیشه از روز اول زیاد میومد 

اگر کیست نداری پس علتش فقط سردی رحمت هست 

نگران نباش همون جوشانده های گرم مثل پونه، بابونه و حتی همون زعفرون راه میندازه 

اگرم باز نگرانی برو دکتر عزیزم 

نهایت قرص بهت میده تنظیم میشه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁