🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
سلام خانما من سه روز عقب انداختم ولی پریودم منظم هم نبود بعدش روز موعدم من داخل شهر دلم و کمرم گرفت یعنی تا الان این گرفتگی برام رخ نداده بود توی این چند سال پریودی و جلوگیری طبیعی داریم چند روز قبل از موعدم رابطه داشتیم ولی اقدام هم نبودم دیگه هیچ علائمی از اون روز نداشتم بجز ی درد کم قسمت تخمدان راست و پایین شکمم طرف راستش تا امروز که به طور خیلی عجیبی دچار ی کمر درد با گرفتگی شدم که از هر چیزی که فکرشو بکنی که باعث کمردرد بشه در کار نبود و اینکه من میگرن هم دادم بعدش از دیروز تا الان سرم هم درد میکنه دیشب با ی مسکن بهتر شدم دوباره امروز هم داشتم و اینکه ی ترشحات آبکی داشتم و اینکه میخوام که وایسم ی چند روز دیگه اگر پری نشدم بی بی بزنم یعنی ۶ روز دیگه که بشه ده روز بعد از پری
ولی از اینا گذشته بنظرتون من باردارم یا نه ؟
فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️