2777
2789
پریسا. پردیس پانیا پانیس آپامه اینا هم خوبه

دلنیا نیلا دیلا جانا جانان آوینا آوا رکسانا دریا وانیا 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه عربی چشه این همه اسم از همه جا فقط عربی بده 😑

اره اسمای انگلیسی و اینا بزارن ولی عربی نه 

میخواد خودش انتخاب کنه مثل اینکه

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  
مگه عربی چشه این همه اسم از همه جا فقط عربی بده 😑

نه مقصودم از حرفم این نبود که بده بعضیا بدون فکر حرف میزنن، اون بچه شاید دوست نداشت همچین اسمی و چون تو ایران زندگی میکنه نمی‌تونی اسم عربی شو مثلا به فارسی یا همون انگلیسی تغییر بده و اسم روی اعتماد به نفس آدم تاثیر داره، بزرگ شد اگه عربی دوست داشت میره عربی میزاره دست خودشه 

عربی بد نیست فقط تو ایران بده چون نمیتونی تغییرش بدی

شما حق انتخاب اسم داری هر چییییی که دلت میخواد روت باشه، اما اونی که داره به دنیا میاد چی؟ 

وقتی خودم عربم اسم بچم رو عربی میزارم 

استارتر گفتن اسم پیشنهاد بدین نگفتن ریشه اسم چی باشه،درسته؟

منم پیشنهاد دادم شاید ایشونم خوشش اومد😄

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل