2777
2789
عنوان

بچه ها با شوهرم دعوام شده برا اولین بار جا جوابشو جدا کرده 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط بکنه بزنه 🥴میگم تا حالا دعوا زیاد داشتیم پلی جا خوابشو‌عوض نکرده بود 😂

اهااا خب برو کنارش نزار دور بخوابین از هم چون عادت میکنین ......😁من و شوهرمم چندهفته پیش دعوا بد داشتیم ولی باز کنارش خوابیدم 😁😁

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.
اهااا خب برو کنارش نزار دور بخوابین از هم چون عادت میکنین ......😁من و شوهرمم چندهفته پیش دعوا بد دا ...

یه سری بهش گفتم دعوا هم‌کردیم بغلم کن بخوابیم باز صب قهر باشیم 

فک کنم جو‌گیر شده بدبخت 😂

اخه عادت کنه به این مدل چی ؟

چه مدل؟ اویزونش باشی خوبه؟ 

بخون تاپیک ها رو هر کی جلو شوهرش دولا و راست شده شوهر الکی بزرگ کرده

اخرش شوهرش فکر کرده چه شمبول طلایی

زنه ول کرده دنبال لیاقتش

به خودت احترام بزار تا بقیه بهت احترام بزارن

خب پس سعی کنیدمشکلاتتونو باحرف زدن حل کنیداین دعواها هردوتونوازهم دورمیکنه...حرف زدن بااحترام وبرابر ...

ببین خیلی خواستم حرف بزنم ولی فایده نداره 

فک‌میکنه همیشه خودش راست میگه و‌منو‌محکوم‌میکنه 

ببین خیلی خواستم حرف بزنم ولی فایده نداره  فک‌میکنه همیشه خودش راست میگه و‌منو‌محکوم‌میکنه&nbs ...

الان نرو پیشش 

ولی بعدا ک اشتی کردین بگو دلخور شدم جا خوابتو عوض کردی و لطفا دیگه تکرار نکن و باهاش حرف بزن