2777
2789
عنوان

سواستفاده مرد در نینی سایت پیداکردن بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه میخوای مدلینگ کفش کار کنی عکس پاتو بزار  مدلینگ کفش دیگه چه کوفتیه خب خودت بپوش عکس بگیر ...

😂😂😂حالا واقعا همچین شغلی هست دور از شوخی ولی اینا ترفندای یسریاشونه دیگ چی بگم ک طرفو خر کنن

😂😂😂حالا واقعا همچین شغلی هست دور از شوخی ولی اینا ترفندای یسریاشونه دیگ چی بگم ک طرفو خر کنن

واقعا همچین شغلی وجود داره ؟ ‌‌‌‌برم عکس پامو بفرستم 😃😃 گفت ماهی ۸ تومن میده + انواع کفش هدیه

سرنوشت بد نوشت ...
اره توام همون کارآگاهه بودی😂😂گفتم خانومم شک داشتی

خب یه جورایی حق داشتم ازت مدرک خواستم ندادی گیر بیخود داده بودی دقیقا بحثمون سر همین موضوع بود که من گفتم امکان داره اون تاپیک های مه عکس میخوان پشتش یه مرد نشسته باشه سواستفاده می‌کنه 

🤍
فکرکن چقدر طرف برنامه ریزی کرد واسه گول زدن عکس دکترو اینا میفرستاد😂😂😂اصلا شک نمیکردی جز اونجاش ک ...

بگو تو دهه ۵۰ ۶۰گیر کردی اخه شاسگول😂

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
واقعا همچین شغلی وجود داره ؟ ‌‌‌‌برم عکس پامو بفرستم 😃😃 گفت ماهی ۸ تومن میده + انواع کفش هدیه

اون ک ببخشیدا گ.وه خورده کسی مجازی از این پولا به کسی نمیده عزیزم