2777
2789

بماند به یادگار واسه فوت ناگهانی پدرم و کمک اون انصافا خیلی کمک کرد واسه همچی بعد از ۱۲۰ سال عمر پدر و مادرش و عزیزش جبران میکنم

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭

واسه اینکه کار خوب و بدش و کاری ندارم هرکاری کرد جبران میکنم اگر لباس مشکی نپوشید و لباس سفید پوشید تا قبل چهلم و جلوی فامیلم انشالله بعد ۱۲۰ سال اگر زنده بودم واسه پدر مادرش جبران میکنم منم لباس سفید میپوشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه اهنگ بندری گوش میداد هندزفریش و تو گوش من میزد منم گوش کنم منم بعد از ۱۲۰ سال عمر پدر مادرش اگر زنده بودم جبران میکنم

آخخخ عزیزم😔

غصه نخور

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

و وقتی بهش گفتم من جبران میکنم گفت به عنم و پدر مادر من نیازی به تو ندارن بماند به یادگار 

همسر عزیزم تو خیلی خوبی ولی بعضی کارات ناراحتم کرد اینجا نوشتم اگر بعد از ۱۲۰ سال واسه پدر مادرت اتفاقی افتاد اگر زنده بودم اینجا رو نشونت بدم که هیچ توقعی نداشته باشی و دلخور نباشی امیدوارم بعد از ۱۲۰ سال شبی مثل امشب و فراموش نکنی امشب تاریخ ۲:۰۳ بامداد تاریخ ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ 

اونجا دیگه درکم میکنی که چقدر رفتارت زشت بود ولی دیگه خیلی دیره😊😊😊

آخخخ عزیزم😔 غصه نخور

هیچکی نمیتونه شرایط الانم و درک کنه مگر خودش دیده باشه واسه همین یه کینه بدی تو دلم دارم امیدوارم تو این شرایط نباشید