2777
2789

خانواده شوهرم با من میونه ی خوبی ندارن واسه همین بهشون اعتماد ندارم که خونمو بدم دستشون نمیدونم الان باید چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم کلید نمیدم. 

یکبار  کلید دادم. همه را می آوردن خونه را بهشون نشون می‌دادند. یکبار دوست. 

یکبار عروس فلانی 

یکبار همسایه 

انگار نمایشگاهه! 

بعد ها شنیدم... عروس فلانی گفت خونتو دیدم. یا خانم فلانی گفت سر ظهر بود دنبال جانماز گشتیم! 

هر دفعه که به خونه سر میزدن یک آدم غریبه هم باهاشون بوده 

نمیترسی کاری کنن تو خونه ات....طلسمی چیزی

آهان از اون لحاظ.زندگی بچشونه دیگه مگه میخان چکار کنن.یعنی اینقدر ذات خرابن .فکر نکنم کاری کنن که زندگی بچشون خراب بشه.فکرتو خراب نکن.من که به شوهرم بگم بهش برمیخوره و به حرف منم گوش نمیده .بهشون میده آخر

آهان از اون لحاظ.زندگی بچشونه دیگه مگه میخان چکار کنن.یعنی اینقدر ذات خرابن .فکر نکنم کاری کنن که زن ...

خودمم روم نمیشه به شوهرم اینارو بگم....ولی از اونجایی که شوهرم باهام خیلی خوبه و با مخالفت خانوادش منو گرفته بعضی وقتا این افکار میاد سمتم....چون زندگیمو دوست دارم نمیخام کسی بهش آسیبی بزنه