2821
2789

مگ تو پاگشا کادو میدن ؟ 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شام.سوپ‌قیمه مرغ یا جوجه یا کباب....با نوشیدنی و سالاد چند مدل......

کادو هم اصولا سکه پارسیان یا کارت هدیه

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
مگه نمیدن من پتو مسافرتی گرعتم برا جاریم یه نفره میگم کم نباشه

کمه حداقل برو یکی دیگم‌همون رنگش بخر

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
مگه نمیدن من پتو مسافرتی گرعتم برا جاریم یه نفره میگم کم نباشه

رسم هرجایی متفاوت ولی ما توی عروسی کادو میدیم و تمام فقط فامیل نزدیک عروس رو پاگشا میکنن ولی اونجا کادو رو ما  نمیدیم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
میزبان کادو میده به عروس وداماد

والا ما ک نداریم 

بعضی جاها هست 

ولی قدیم ها ک توی عروسی کادو نمیدادن توی شهر ما یه جشن پا تختی بود همه خانواده جمع میشدن خونه عروس و داماد و کادو میدادن توی پاگشا فقط مهمونی همین برای ما