من تقریبا دو و خورده سال قبل کرونا گرفتم بعدش موهام خیلی ریخت ولی خب بازم چون موهام خیلی پرپشت بود الان خیلی معلوم نیست که موهام چقد ریزش داشته ریزش مو ارثی هم نداریم رفتم آز دادم ویتامین دی کم بود الان دو تا آمپول زدم سومی مونده هنوز یکم ریزش موهام بهتر شده میخواستم ببینم شما ها تا حالا اصلا تونستید موهاتون و پرپشت کنید راهی داره؟ اگ اره از تجربه هاتون بگین فیض ببریم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آخه نمیدونم اینا رو بدنم کم داره یا نه اگه کافی باشه و اضافه بزنم عوارض نمیده؟ گلم یکی اینکه اینا ب ...
عزیزم اینا همش ویتامین هست و اضافیش دفع میشه و مشکلی برای بدن نداره بازم با دکتر مشورت کن. من ریزش شدید داشتم هم بخاطر کرونا هم رژیم که میگرفتم یه مدت سوزن ها رو زدم ریزشم که کم شد قرص ها رو میخورم. ببین یونی زینک بخاطر زینکش اشتها اور هست ولی به خودی خود چاق نمیکنه مگر اینکه شما غذا زیاد بخوری به خاطر ضعفی که میاره و گرنه قرص چاق نمیکنه فقط رو اشتها اثر میذاره
شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..