2777
2789
عنوان

انگشتر دست چپ انداختن پسرای مجرد

1078 بازدید | 28 پست

یه پسری چند سال منو میخواست اما یه سالی میشه کات کردیم همش حلقه میندازه تو همه عکس‌اش منظورش چی می‌تونه باشه یا من توهم میزنم؟😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای نتیجه بگیری چون داغ عشقت سنگین بوده حلقه میندازه که دختری اومد سمتش با بغض بگه من متاهلم؟

نه بابا😂😂😂می‌خوام بدونم هنوز بهم تعهد داره یا علاقش کم شده چون من هنوز جواب پیامشو ندادم

پسرا نه تنها حلقه نمیندازن که حلقه عقدشونم بلافاصله بعد عقد درمیارن و برای اینکه بتونن تورسونو پهن کنن دست نمیکنن

فلذا چنین شخصی کسی تو زندگیش میتونه باشه که خیلی جدیه براش

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
پسرا نه تنها حلقه نمیندازن که حلقه عقدشونم بلافاصله بعد عقد درمیارن و برای اینکه بتونن تورسونو پهن ک ...

پس برا من نیست چون اگه جدی بودم پیگیر میشد...آخه چطور زود یکیو پیدا کرد متعهد هم شد بهش😐🤦🏻‍♀️

اون موقع ک با تو بود حلقه دستش میکرد ؟ 

باور کن این کارش برا خودشم معنی نداره 😅 

بخدا اگه برا این جنس این چیزا حتی ذره ای داری اهمیت باشه، یا کار یه دختره یا هم بخاطر خودت این کارو میکنه و هر ثانیه ای ک اون حلقه دستشه  داره عین  چی عذاب می‌کشه 

پس برا من نیست چون اگه جدی بودم پیگیر میشد...آخه چطور زود یکیو پیدا کرد متعهد هم شد بهش😐🤦🏻‍♀️

نمیشه گفت دقیقا 

ولی اگر ارتباطی بینتون نیست لابد برا کس دیگه اس

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
اون موقع ک با تو بود حلقه دستش میکرد ؟  باور کن این کارش برا خودشم معنی نداره 😅  بخدا ا ...

باور می‌کنی عکس از خودش نمیذاشت با من بود!!!از وقتی کات کردیم فیلم و عکس می‌ذاره یعنی میخواد بگه یکی دیگرو دارم و داشتم؟؟؟