79termeh_ya مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 611 عنوان انگشتر دست چپ انداختن پسرای مجرد 1078 بازدید | 28 پست یه پسری چند سال منو میخواست اما یه سالی میشه کات کردیم همش حلقه میندازه تو همه عکساش منظورش چی میتونه باشه یا من توهم میزنم؟😂😂 1402/06/20 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 9863 شاید رل زده ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!
شکلات__فرانسوی عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3811 میخوای نتیجه بگیری چون داغ عشقت سنگین بوده حلقه میندازه که دختری اومد سمتش با بغض بگه من متاهلم؟ به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
79termeh_ya مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 611 شاید رل زده آخه به این زودی بعید میدونم...مگه اینکه همزمان با من با کسی در ارتباط بوده باشه😐
79termeh_ya مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 611 میخوای نتیجه بگیری چون داغ عشقت سنگین بوده حلقه میندازه که دختری اومد سمتش با بغض بگه من متاهلم؟ نه بابا😂😂😂میخوام بدونم هنوز بهم تعهد داره یا علاقش کم شده چون من هنوز جواب پیامشو ندادم
شوگولی_پوگولی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 14613 پسرا نه تنها حلقه نمیندازن که حلقه عقدشونم بلافاصله بعد عقد درمیارن و برای اینکه بتونن تورسونو پهن کنن دست نمیکننفلذا چنین شخصی کسی تو زندگیش میتونه باشه که خیلی جدیه براش اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️. شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻♀️
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 9863 آخه به این زودی بعید میدونم...مگه اینکه همزمان با من با کسی در ارتباط بوده باشه😐 شاید ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!
79termeh_ya مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 611 احتمالا کسی تو زندگیشه پسرا الکی حلقه نمیدازن نمیدونم که ولی اینو میدونم خیلی وقت بود منو میخواست به این زودی کات کردیم رفته یکیو پیدا کرده ینی
79termeh_ya مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 611 پسرا نه تنها حلقه نمیندازن که حلقه عقدشونم بلافاصله بعد عقد درمیارن و برای اینکه بتونن تورسونو پهن ک ... پس برا من نیست چون اگه جدی بودم پیگیر میشد...آخه چطور زود یکیو پیدا کرد متعهد هم شد بهش😐🤦🏻♀️
lady_parpar عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 11973 اون موقع ک با تو بود حلقه دستش میکرد ؟ باور کن این کارش برا خودشم معنی نداره 😅 بخدا اگه برا این جنس این چیزا حتی ذره ای داری اهمیت باشه، یا کار یه دختره یا هم بخاطر خودت این کارو میکنه و هر ثانیه ای ک اون حلقه دستشه داره عین چی عذاب میکشه
شوگولی_پوگولی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 14613 پس برا من نیست چون اگه جدی بودم پیگیر میشد...آخه چطور زود یکیو پیدا کرد متعهد هم شد بهش😐🤦🏻♀️ نمیشه گفت دقیقا ولی اگر ارتباطی بینتون نیست لابد برا کس دیگه اس اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️. شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻♀️
79termeh_ya مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 611 اون موقع ک با تو بود حلقه دستش میکرد ؟ باور کن این کارش برا خودشم معنی نداره 😅 بخدا ا ... باور میکنی عکس از خودش نمیذاشت با من بود!!!از وقتی کات کردیم فیلم و عکس میذاره یعنی میخواد بگه یکی دیگرو دارم و داشتم؟؟؟
barankhodayi عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 7586 میخوای نتیجه بگیری چون داغ عشقت سنگین بوده حلقه میندازه که دختری اومد سمتش با بغض بگه من متاهلم؟ 😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶♀️🚬