2777
2789

حالا چیکارکنم من هنوز ۳۰ سالم نشده. درد گردن و کمر دارم یه پسر ۴ماهه دارم که همش بغل میخواد ازم. نگرانم در آینده چه‌طوری میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم زندگیمو مختل کرو ویسک گرون لعنتی درمان نداره چقدرم زیاد شده هر کی میلینم میگه دیسک گرون گرفتم مالمن عوارض واکسن کرونا بود دوروز بعد واکسن دیسکم زو بیرون ام ار ای و دکتر و  فیزیو همه کار کردم کمی بهتر شد اما همیشه هست

والا منم دیسک کمر دارم به زندگی عادیم ادامه میدم نمیشه با دوتا بچه و زندگی خوابید

خب باید چیکارا بکنم؟ شما کمردرد داری؟ باید چه مراقبت‌هایی کرد؟ دارو میخوری؟ من نگران‌ گردنم هستم الان تو خواب انگشتای دستم بی‌حس میشن

اگه مراقب باشی هیچ اتفاقی نمیفتن منم دارم,وزنت زیاد نشه وسیاه های سنگین بلند نکن کار زیاد انجام نده زیاد نشین رو‌ کمرت  تشک تختت حتما باید طبی باشه ,میتونی اب درمانی کنی اگه دکتر خوب میشناسی با ورزش میتونی دردتو کمتر کنی

منم دکتر تشخیص دیسک گردن و کمر داده...هیییی

شما هم درد دارین؟ دارو میخورین؟ میدونی من تو خواب انگشتای دستم بی‌حس میشن واسه همین خیلی نگرانم گردنم خیلی درد داره

خب باید چیکارا بکنم؟ شما کمردرد داری؟ باید چه مراقبت‌هایی کرد؟ دارو میخوری؟ من نگران‌ گردنم هستم الا ...

من الان ی مدتیه یه پماد گیاهی میزنم از ایتا خریدم نمیدونم بهتر شده خیای اما نمیدونم مسکن اگه نباشه خدا کنه خوب باشه دورش تموم بشه میرم ام ار ای ببینم چطور شدم 

شما هم درد دارین؟ دارو میخورین؟ میدونی من تو خواب انگشتای دستم بی‌حس میشن واسه همین خیلی نگرانم گردن ...

فدات شمدرکت میکنم هیچی از درد گرون بدتر نیس باز کمر راهی داره گردن تمام اعصاب بدن از گرون رد میشه