2777
2789
عنوان

بچه‌ها امروز دکتر بهم گفت دیسک کمر و گردن دارم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 32 پست
منم دیسک کمر داشتم انحراف ستون فقرات بود خیلی‌ درد داشتم پماد زدم با قرص خوردم هر روز ورزش کردم الآن ...

چه ورزشهایی انجام بدم؟ دکتر امروز بهم گفت فقط پیاده‌روی و استخر

منم دارم زندگیمو مختل کرو ویسک گرون لعنتی درمان نداره چقدرم زیاد شده هر کی میلینم میگه دیسک گرون گرف ...

چقدر ناراحت کننده هست خیلی میترسم که تو خواب انگشتام بی‌حس میشن. خیلی نگرانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلیا دیسک گردن و کمر دارن و با مراقبت کردن، زندگیشون رو میکنن.

اگه اضافه وزن داری کمش کن

بچه رو بغل نگیر و راه برو بلکه در حالت نشسته بغلش کن که وزنش رو تحمل نکنی و به دیسکات فشار بیاد.

با مشورت دکتر ورزش کن.

فعلا به عمل فکر نکن. با ورزش و فیزیوتراپی قابل حله

درخواست دوستی چقدر خوبه 🤩
شما هم درد دارین؟ دارو میخورین؟ میدونی من تو خواب انگشتای دستم بی‌حس میشن واسه همین خیلی نگرانم گردن ...

من از درد دیسک گردن داغونم بخدا...اگر مراعات کنم و کار سنگین نکنم میتونم دوقدم راه برم...اما نمیشه کار نکرد..دوتا بچه دارم از صبح تا شب باهاشون درگیرم..

دکتر داروداد یه مشت قرص تقویتی و چنتا ورق مسکن همین...گفت باید بیای چند جلسه لیزر که نتونستم برم.

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
چه ورزشهایی انجام بدم؟ دکتر امروز بهم گفت فقط پیاده‌روی و استخر

حالت پلانک بود پای راستم رو ده بار تاقفسه سینه میبردم اینکه حالت خوابم رو عوض کردم خیلی‌ خوب شد ی بالش گذاشتم زیر رانم تو گوگل بزنی میاره چند روز اول سخت می‌خوابیدم ماله من دردش به حدی بود که سردرد می‌گرفتم

هر چی دلت خواست اینجا بهم بگو:)https://harfeto.timefriend.net/16947299187521
من از درد دیسک گردن داغونم بخدا...اگر مراعات کنم و کار سنگین نکنم میتونم دوقدم راه برم...اما نمیشه ک ...

منم امروز دکتر بهم قرص و دارو داد که واسه تقویت مفاصل هست یه پماد برای ماساژ

حالت پلانک بود پای راستم رو ده بار تاقفسه سینه میبردم اینکه حالت خوابم رو عوض کردم خیلی‌ خوب شد ی با ...

منم الان درد گردنم زیاد بشه سردرد هم میگیرم .درد شانه‌هام هم هست

هعی خواهر دلم گرفته این زندگی خیلی چیزا به ما بدهکاره. تا اومدیم به جوونی رسیدیم دردهای ۵۰ سالگی اوم ...

اره بخدا....ما یه زندگی طلب داریم💔

میگم یه وقت دور از جون فلج نشم بیفتم تو خونه☹😥

دورازجون..این حرفا چیه عزیزم...یه مدت کار سنگین نکن،بیشتر استراحت کن..بهتر میشی ان شاالله

چقدر ناراحت کننده هست خیلی میترسم که تو خواب انگشتام بی‌حس میشن. خیلی نگرانم

دکتر شما رو معاینه کرده؟ ام آر آی انجام دادین؟ چه مراقبتی از خودتون انجام میدین؟ و در آخر اگه ممکنه بفرمایید چند سالتونه؟

درخواست دوستی چقدر خوبه 🤩