2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ...

من یه دوست دارم البته فامیل نزدیک خیلی نزدیک نمیدونم ممکنه یه زمانی اینجا باشه وبخونه نمیخوام ناراحت بشه پس نسبت فامیلی رو نمیگم  ،

من چندسال مخفیانه چطور بگم تو دل خودم عاشق یه نفر بودم اونم اشنا بود ، وخبر نداشته که همچین عاشق ودل خسته ای داره خلاصه که من هروقت میرفتم زیارت مشهد با امام رضا صحبت میکردم که اگر صلاح میدونی این شخص توی تقدیر من باشه توی سرنوشت من باشه ، خلاصه که پارسال دی ماه با رفیقام رفتیم مسافرت (مشهد) بعد دیگ روز اخر با گریه وبغض دل شکستن گفتم حتما خدا و شما به عنوان واسطه  مارو لایق هم نمیدونید که هیچ خبری از اون شخص نیست من قیدشو زدم انشالله با هرکسی میخواد زندگیشو بسازه خوشبخت بشه  ،سالی یکبار شاید میدیدمش حدودا۴ سال عاشق اون شخصم ، خلاصه که عید امسال یهویی امدن خواستگاری من، قند تو دلم اب میکردن شوکه بودم  یه سه روزی خلاصه عشوه امدم بعد جواب مثبت رو اعلام کردم اما این وسط رفیق صمیمی من که میشه یکی بستگان نزدیک  بخاطر کارهایی که کرده من همیشه پشتش بودم ،و یه جورایی تو شهر خودشون آوازه کاراش پیچیده  معشوق بنده یا همون نامزدم ، گفته دوست ندارم حرفای دیگران روی زندگیمون تاثیر بذاره، و ارتباطتون کم کن باهاش دوست دارم آرامش باشه تو زندگیمون ...

الان به جایی رسیده ارتباط من ورفیقم بچگیم تا به امروز که چت و پیامی هم نداریم اصلا فقط چند روز پیش  بهش گفتم تولدت مبارک عزیزدلم اونم گفت ممنون عزیزم...دلم خیلی براش تنگ شده خیلی زیاد اما میگم شاید عزیزکرده قلبم (نامزدم) ناراحت بشه نمیدونم چیکار کنم خیلی دو دلم

میدونم طولانی شده میشه باهام حرف بزنید لطفا

سلین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رفیقت کات کن راحت و اسوده 

به حرف اسونه که ،ولی من میبینمش  البته همیشه که شاید چندماهی یکبار ...دارم تلاش خودمو میکنم گاهی میگم حق با عزیزکرده قلبم ،گاهی میگم پس دل خودم چی ،من از بچگی تا الان  که دیگ۲۱ سالمه رفیق، همدم،هم رازم اون رفیقم بوده الان به جز عزیزکرده دیگ کسی رو ندارم ،نامزدم میگ من رفیقتم ،همراهتم ،هم رازتم  دیگ نیازی به رفیق دیگه ای نداری منظورش همون شخص یکی رفیق بچگیم بود ،حتی اون سری گفتم دلم گرفته گفت چند لحظه صبر کن بعد دیدم صداشو نازک کرد دخترونه گفت خب بگو ببینم چه مرگته رفیق جونی خندم گرفت ولی با خنده وشوخی حرف دلمو زدم که اونم مشاوره های خوبی داد ..و

سلین 

یه نصیحت خواهرانه  هیچی از شخصی که دوسش داری  به دوستت نگو و با دوستت کات کن  واقعا ...

چشم عزیز جان ،ممنون بخدا نیاز داشتم بهم بگید، که کارم درسته ،حتی پدرمم میگفت بهم قبل از اینکه نامزدم کنم با عزیزکرده قلبم پدرمم میگفت رابطتو با این خانم کمتر کن بابا اسیبش به توهم میرسه یا راهنمایش کن که بعضی از حرکاتش درست نیست نکنه اینکارو یا اینکه کمتر ارتباط بگیر اما میگفتم بابا جز من کسی رو نداره همه با دید بد بهش نگاه میکنن منم طردش کنم بدتر از اینی که هست میشه  اما بابام میگفت دودش تو چشم تو هم میره نمیخوام اسیبی بهت برسه ، اینم بگم بابام خیلی خیلی امروزی وروشنکر فکر اما ...

سلین 

چشم عزیز جان ،ممنون بخدا نیاز داشتم بهم بگید، که کارم درسته ،حتی پدرمم میگفت بهم قبل از اینکه نامزدم ...

خیلی خوشم میاد که خوشگل حرف میزنی 🤩

برای بعضی از آدمها نباید خوبی کنی بعدش خودش مبینی خنجر روت میکشه.

خیلی خوشم میاد که خوشگل حرف میزنی 🤩 برای بعضی از آدمها نباید خوبی کنی بعدش خودش مبینی خنجر روت میک ...

در پاسخ به جمله اولت فدای شما بوس به چشمات که خوشگل میبینه صحبتامو، و درپاسخ حرف دوم اره خب ادما از خوبی هایی که میکنن ضربشو میخورن ... همین دوستم بدی هایی در حقم کرد ضربه های بدی به زد ولی ازحق نگذریم خوبی های زیادی هم درحقم کرد انشالله به راه راست هدایت بشه به راهی که تهش عاقبت بخیر بشه ، خودش با لبخند به خودش نگاه کنه وبگه اخیشش دلم اروم گرفته ( همین دوستمم میگ کن دلم میخواد درست بشم ولی انگار نمیشه خودشم میدونه چقد داره در حق خودش بدنش روحش وقلبش اسیب میزنه ولی انگار وابسته شده به کار و..)

سلین