2777
2789
عنوان

دندون درد شدید داشتم بعدش😪😪

206 بازدید | 11 پست

بعد از ظهر یه دفعه دندون درد شدید گرفتم یدونه قرص آکسار خوردم کمی بهتر شد ولی خوب نشد رفتم بیرون استامینوفن کدئین گرفتم اومدم خونه دوتا خوردم ۲۰ دقیقه صبر کردم بهتر نشد خیلی شدید بود سرم تیر می‌کشید  پسرمم هی جیغ می‌کشید که برم کوچه بازی کنم..منم داشتم میمردم دوباره دوتا آکسار خوردم بهتر نشد شربت پروفن دوقاشق خوردم خوب شد ولی الان میدم بد جور میجوشه بدنم بی حس شده حس میکنم فشارم افتاده چیزی نمیتونم بخورم چکار کنم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل يه نور كوچولو اومدي ستاره شدي و ... . مثل يه قطره بارون اومدي و سيل شدي و ... . با خوندن اين كام ...

وفتی این همه میکن خورده باید یه چیز بخوره ک اثرسون کم کنه   واقعا تعجبم  چ جوری اینجاس   برای این گفتم شیر بخوره   ک درد معده در اثر مسکنه

وفتی این همه میکن خورده باید یه چیز بخوره ک اثرسون کم کنه   واقعا تعجبم  چ جوری اینجاس&nbs ...

درسته . شير اين قرص هايي هم كه خورده و وارد معده ش شده خنثي ميكنه . آره . پس درست گفتي . مغزم دوباره درست شد .