2777
2789
عنوان

😍«انیمیشن کوتاه: بائو2018»😍

177 بازدید | 15 پست

اگه دنبال انیمیشن اموزنده و کوتاه هستین بائو رو ببینین

کمتر از 10 دقیقه

گروه سنی: نوجوون و بزرگسال

ژانر: درام، فانتزی

ساخت کشور کانادا 🇨🇦

خلاصه: مادری که از دوری فرزندش رنج میبره و زمانی که تو خونه تنهاس غذاش رو به شکل پسرش میبینه و داستان بزرگ شدن و ترک شدنش از طرف پسرش رو تصور میکنه، 

و در اخر پسرش به خونه برمیگرده و اشتباه گذشته رو جبران میکنه... 

»«برنده اسکار بهترین انیمیشن کوتاه 2019»«

پیام داستان: اهمیت دادن به خانواده، توجه به احساسات خانواده هنگام تصمیم گیری🥲🙃

همین الان برین ببینین🥲💛

مظلوم همون ظالمیه که زورش نمیرسه..! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@rahapsychologist    

سلام ، ممنون گلی 

وای عکس انیمیشنشو 😍

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

میگم میتونی لیست انیمیشنایی که حال خوب می کنه و اعتماد به نفس رو میبره بالا و اراده و ترس رو درمان می کنه بگی 

ممنون میشم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
میگم میتونی لیست انیمیشنایی که حال خوب می کنه و اعتماد به نفس رو میبره بالا و اراده و ترس رو درمان م ...

موآنا، درجستجوی نمو، کارخانه هیولاها،غارنشینان(مقابله با ترس) 
دانشگاه هیولاها،پاندای کونگ فوکار 1 و 2(تقویت اراده) 

مظلوم همون ظالمیه که زورش نمیرسه..! 
موآنا، درجستجوی نمو، کارخانه هیولاها،غارنشینان(مقابله با ترس)  دانشگاه هیولاها،پاندای کونگ فو ...

وای خیلی خیلی ممنونم 

حتما حتما تاپیک هاتو سر موقع هم میخونم و بتونم می بینم 

امشب بچه های آلپ رو خواستم ببینم . واقعا انیمیشن قشنگه 😍😍😍

خاهش 😍 من اینو ندیدم هنوز 🥲🙂

قدیمیه ... سال ۷۰ اینا هست 

اهان من بیشتر طرفدار انیمیشنم

کارت درسته . معلومه البته از اسمت 😁