از امروز دوباره سوزش دارم تو بخیه هام و یه درد مبهم
ممکنه از توی شکم مشکلی ایجاد شده باشه؟
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
نمیدونم تو دستشویی نشستنی زانوم میچسبند به شکمم درد داشت چند بار گریه میکردم تو دستشویی فرنگی هم هر لحطه نمیشد استفاده کنم .
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
طبیعی هم دردسر خودشو داره.پارگی پرینه و نمیتونی تا چند روز بشینی و دستشویی رفتن واست عذابه و ....حالا شانس بیاری خوب جوش بخوره
کلا هر کدوم دردسر خودشو داره
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
نمیدونم تو دستشویی نشستنی زانوم میچسبند به شکمم درد داشت چند بار گریه میکردم تو دستشویی فرنگی هم هر ...
بعد سز که فقط فرنگی باید باشه واییییییییییی روزای اول خیلی عذاب بود
طبیعی هم دردسر خودشو داره.پارگی پرینه و نمیتونی تا چند روز بشینی و دستشویی رفتن واست عذابه و ....حال ...
ولی من خواهرم ۳تا زایمان طبیعی کرد هیچ کدوم از این مشکلات نداشت خالم شکم اولش طبیعی بود شکم دوم سزارین ولی از طبیعی راضیه میگه دردش تاوقتی ک بچه بدنیا میاد تمومه ادم راحت میتونه راحت بچه رو بغل بگیرهه و شیرش بده وسزا تا چند وفت درد داشتم
بعد سز که فقط فرنگی باید باشه واییییییییییی روزای اول خیلی عذاب بود
من تا بیست روز فرنگی بود پلاستیکی ها بعد شوهرم گفت چندشم میشه بزار انباری دیگه از فرنگی استفاده نکردم سخت شد الان تصور بچه دوم برام سخته
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ولی من خواهرم ۳تا زایمان طبیعی کرد هیچ کدوم از این مشکلات نداشت خالم شکم اولش طبیعی بود شکم دوم سزار ...
خواهر و مادر خودمم طبیعی آوردن و مشکلی نداشتن ولی همه اینقدر خوش شانس نیستن.لااقل من میدونستم خودم اینطوری نیستم چون خیلی هم حساسم دیدم شکمم پاره بشه بهتره خخخخ
خخخ ولی من پریودهاهم خیلی دردناک بود درحدی ک زمینو وبالشو گاز میزدم ازدرد هرکی منو میدید میگفت تو ا ...
درد رو منظورم نبود اتفاقا منم دردم زیاده تو پریود دقیقا مامانم بهم میگفت تو هر ماه میزایی خخخ.من نمیتونستم تصور کنم بعد زایمان اون قسمت از بدنم مثل قبل بشه.