2777
2789

سلام،من امسال دوازدهم تجربیم وکنکور دارم هدفمم زیر ده هزاره تاالان به دلیل ی سری مشکلات نتونستم بخونم یعنی در طول مدرسه برای معدل میخوندم ولی کنکوری نخوندم.

میدونم اگه همینجوری بخونم با روش نامناسب قبول نمیشم ولی خب هزینه مشاور زیاده(من اگه خودم برنامه ریزیمو انجام بدم خیلی راحتترم)و ازمونهای قلمچی هم که پرسیدم از ۲۱ مهر نزدیک۵میلیون میشه واز طرفی من کتاب های تست دوازدهم روهم ندارم کلا هزینه زیاد میشه بخاطر همین میخوام خودم برنامه ریزیمو انجام بدم کلا اینجوری خودمم بیشتر دوست دارم

حالا شما اگه نکته ای چیزی رو میدونید که باید تو برنامه ریزیم اعمال کنم لطفا بهم بگید واینکه حتما لازمه تو ازمونا شرکت کنم؟یعنی نمیشه ازمون هارو از تلگرام دانلودکنم وخودم درصد بگیرم؟

اگه میشه لطفا یکم بهم انگیزه هم بدید🥲😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون بدی بهتره نقطه ضعف و قوتتو بشناس حسابی سوالو زیر و رو کن مفهومی بخون 

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

خب بدون کتاب تست چه طوری میخای بخونی پس

نه کتاب تست رو که میخرم

برای دهم ویازدهم جدا دارم،برای دوازدهمم میخرم ولی فعلا میخوام ازدهم ویازدهم شروع کنم 

۳ ماه اخر ازمونا رو شرکت کن که تو جو ازمون قرار بگیری، مدیریت زمان تو ازمون با تو خونه فرق میکنه

قبلش دانلود کن درصد بگیر

مهم ترین کار چک کردن جواب و راه حلاته

اگه کتاب تست میزنی یا ازمونای قلمچی و کنکور سالای قبل و ... حتما حتما جوابات رو چک کن نه صرفا اینکه درسته یا غلط و درصد گرفتن، چک کردن راه حل و تکرارش که بمونه تو ذهنت

...

ازمون شرکت نکردن=قبول نشدن.

بخون اگ دیدی با خوندن خودت توی ازمونا نتبجه میگیری ادامه بده،اگر دیدی هی خرتب میکنی یک ماه مشاور بگیر چم و خم کار دستت بیاد بعدش دیگ خودت بخون

https://t.me/medical_stus

این کانال تلگرامیم داشته باش به اندازه یه مشاور شخصی مطالب کامل توشه

خودت هم میتونی آزمون بدی اما از نزدیک عید که برنامه هاش جامع میشه حضوری برو

اره خودمم نظرم همین بود که ازمون های جامع رو شرکت کنم گفتم نظر شماروهم بپرسم

ممنون🌹