2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش اینجوری باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارم  رفیق باز هسش خیلی دروغ میگه همیشه منو مقصر میدونه وقت هایی که با مادرش در ارتباط نیس م ...

خیلی واجب بود بچه بیاری تو این شرایط...

ببخشیدا ولی یه عده واقعا حقشونه هرچی سرشون بیاد

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸

این عشق نیست,عادته ی عادت احماقانه البته باعر ض معذرت

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

عزیزم این دوست داشتن نیست این افتادن با دستهای خودت تو چاله هست. دوست داشتن رو بزار کنار تا جوونی راه حل درست برا خودت پیدا کن. تو با ای توصیفاتی ک کردی این اقا چ حسن خوبی داره ک برگردی این زندگی نیست فلاکته. جدا شو و راحت شو بخدا بعدن پشیمون میشی ک دیگ دیره

عزیزم چیکار کردی که ترک کرد؟

۲۰ساله مصرف کنندست ده بارکمپ بردیمش هزاربارتوخونه ترک کرد من ده ساله زنشم کل نامزدی واین ده سال باجنگ قهروطلاق گذشت تاخوشون نخوان ترک نمیکنن باراخرخیلی بهش فشاراوردم هی امروز فردامیکرد گفتم ترک توخونه نمیخوام چاره ای نداشت گفت میرم کمپ رفت یک دوره قراربود بمونه ۱۳روز موندزنگ زد گفت قول میدم دیگ سمتش نرم فقط بیایید ببریتم دیگه فعلا سمتش نرفته هرشب کلاس ان ای میره ولی اخلاقش خیلی بدشده الان که ترک کرده

۲۰ساله مصرف کنندست ده بارکمپ بردیمش هزاربارتوخونه ترک کرد من ده ساله زنشم کل نامزدی واین ده سال باجن ...

اخلاقشم رفته رفته درست میشه اگه کسی واسه اینهمه قوی بودنت ازت تشکر نکرده من ازت تشکر میکنم خدا جواب صبرهات رو داده که ترک کرده ایشالا هیچوقتم سمتش نمیره تو این تایم زیاد بهش محبت کن سعی کن تنها نمونه