2821
2789
عنوان

ای کاش پولدار بودیم😔

295 بازدید | 22 پست

امروز چقدر گریه کردم بخاطر مشکلات

پس کی تموم میشه

امروز چقدر گریه کردم بابت پول دانشگاه

بابام با وجود اینکه لازم داشت و هزارتا بدبختی داشت باز بهم پولشو داد

که هر وقت موقع ثبت نام شد ثبت‌نام کنم از خودم بدم میاد که تو این وضع خانوادم منم اینقدر دردسرم

اما میشینم که فکر میکنم با خودم میگم خب به من چه که اونا ندارن والا بچه های مردم هزارتا خرج دارن اما من هیچ خرجی نمیکنم تا الان هیچ خرجی نداشتم جز دانشگاهم والا یه بچه کلاس اولی الان چقدر خرج داره خب منم دل دارم منم دلم میخواد دانشگاه برم باباامم چقدر برام قیافه گرفته

خدایی حق با من نیست ؟؟ منم دل دارم دلم میخواد دانشگاه برم 

غیر انتفاعی هم اندازه همین آزاد در میومد هزینش پیام نورم که اصلا بدرد نمیخوره بخاطر همین مجبورم برم آزاد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخون ک شاغل بشی کمک دستشون باشی اینجوری جبران میکنی

منم قرار بود جبران کنم وای مشکلات خودم اجازه کمک نداده

ولی مامانم میگه همینک تونستی ۸۰ درصد جهیزیه حلقه تو لباس داماد رو بخری کمک بزرگی کردی 

امیدوارم منم بتونم جواب محبتای مادرم و دستای پینه بسته پدرم رو بدم

تا وقتی دولتی هست چرا آزاد کاش بیشتر میخوندی دانشجو بودن تو دانشگاه دولتی یه چیز دیگست

باور کن هزینه دولتی شهر دیگه از آزاد بیشتره 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
باور کن هزینه دولتی شهر دیگه از آزاد بیشتره 

لذت دانشجویی و زندگی تو خوابگایه چیز دیگست البته ما خوابگاهمون دولتی بود اگه خوابگاه خود گردان باشه کلی لابد هزینه اشه الان

چه رشته ای هستی گلم 

مثل منی منم هر روز غصه میخورم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
لذت دانشجویی و زندگی تو خوابگایه چیز دیگست البته ما خوابگاهمون دولتی بود اگه خوابگاه خود گردان باشه ...

دولتی دست و پای ما رو می‌بنده واسه خروج 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
2825
2823
2791
2779
2792