2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ پرستار مهربونم داریم😳

آره اگه مریض یا همراه های مریض منطقی و خوب داشته باشیم پرستار مهربون هم داریم . بستگی به رفتار های همراه های مریض داره . که مث طلب کار ها ارث باباشون رو نخوان 

شاید تک توک باشن ۱۰۰ ب یک

خب چرا دو طرفه به قضیه نگاه نمیکنید . شما رفتار بعضی همرا های مریض رو ندیدید تا حالا . مگه پرستارا مرض دارم الکی بد اخلاق باشن ؟ 

آره اگه مریض یا همراه های مریض منطقی و خوب داشته باشیم پرستار مهربون هم داریم . بستگی به رفتار های ه ...

بیمار یا همراه بیمار برای خوشگذرونی نمیان بیمارستان باید درک کنن

ی سوالیُ دوبار ازشون بپرسی ادم میخورن 

البته بعضیاشون انصافن خوبن ولی بعضیا دق دلیشون سر بیمار همراه بیمار خالی میکنن

خب چرا دو طرفه به قضیه نگاه نمیکنید . شما رفتار بعضی همرا های مریض رو ندیدید تا حالا . مگه پرستارا م ...

من منظورم شما نبستین ک ناراحت شدین

ولی واقعا دیدم ک میگم از شهرستان اومده بودن خیلی هم خجالتی بودن طفلی ی سوال دوبار ازش پرسید پرستاره کم بود جرش بده 

خب چرا دو طرفه به قضیه نگاه نمیکنید . شما رفتار بعضی همرا های مریض رو ندیدید تا حالا . مگه پرستارا م ...

یا یبار ی برگه ای دست همراه بود باید میموند پیش پرستاره خانوم گفت برگه رو نمیدی جوری برخورد کرد باهاش واقعا دور از انسانیت

بیمار یا همراه بیمار برای خوشگذرونی نمیان بیمارستان باید درک کنن ی سوالیُ دوبار ازشون بپرسی ادم میخ ...

کسی نگفت برای خوشگذرونی میان.ولی باید ادب و منطق داشته باشن .  ولی بعضی همراه ها واقعا بی درکن  . یعنی انگار مقصر همه این گرونی و تورم و بیکاری و مشکلات جامعه کادر درمان مخصوصا پرستارها هستن . دلشون از هر جا پره میان اونجا خودشون رو خالی میکنن . حرفای رکیکی میزنن که واویلا . خب یکی مث منم حرف زور رو نمیتونم تحمل کنم و جواب ادم های بی منطق رو باید بدم 

کسی نگفت برای خوشگذرونی میان.ولی باید ادب و منطق داشته باشن .  ولی بعضی همراه ها واقعا بی ...

و متاسفانه توی هر شیفتی یه همراه بی منطق هست که دعوا راه بندازه همین یه دعوا باعث میشه تا آخر شیفت اعصاب آدم به هم بریزه . قبول دارم که باید صبوری کرد ولی همراه مریض هم باید درک داشته باشه وقتی بخش شلوغه مریض زیاده .