2777
2789

بخند،بپوش، برقص، ورزش کن،سحرخیزباش چون ازتوفقط یدونه تودنیاهست امرزتوبخاطرحسرت گذشته وترس ازفردا خراب نکن ودرلحظه زندگی کن

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت اهمیت بده 

خودتو دوست داشته باش

به هیچکس اعتماد نکن به قول یکی از کاربرا که گفت به عزیزات هم اعتماد نکن 

رازتو به هیچکس نگو 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است 

با دوستان مروت با دشمنان مدارا

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

جمله ای که بیشترین لایک رو گرفت شارژ تعلق میگیرد😂

بستگی داره چقدر باشه میصرفه یا نه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

سعدیا راستروان گوی سعادت بردند 

راستی کن که به منزل نرسد کجرفتار

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

حالم خوب نیست چند سال پیش تو شهریور یه بچه سقط کردم بخاطر اشتباه رانندگی یه احمق امسال شهریور هم باز یه بچه سقط کردم بخاطر اشتباه یه دکتر احمق و پول پرست، چقدر سخته بخشیدن یه سری از ادما 

خدایا هر دوبار خیلی درد کشیدم و اذیت شدم می بخشم توهم من رو ببخش

این ماایم که آدما رو گنده میکنیم وگرنه هیچ پخی نیستن

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

دنبال پیدا کردن نشونه های مریصی نباش

چون پیداشون میکنی

رها کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

از کاری که انجام دادی یا میدی اصلا پشیمون نشو اون لحظه و اون حالی که داشتب بهترین انتخاب کردی 

هیچوقتم بخاطر کاری که نکردی عذرخواهی نکن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

هیچوقت به هیچ آدمی تو زندگیت اعتماد صد در صد نکن انسان و شیر خام خورده هر چی بگی ازش برمیاد میگم صد در صد اعتماد نکنی تا چیزی برخلاف اونچه که باید ازش دیدی فرو نپاشی